Neuk!

Neuk!

17 JUN 2016

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL

De Nederlandstalige band Neuk! uit Hoofddorp heeft na lange tijd weer een nieuwe cd opgenomen! Na de cd’s 'Dopeheid Troef' (1997), 'Tot De Schijt Ons Doodt' (1998) en 'Het Nadeel Van De Twijfel' (2001) komt de hardcore punk band komt naar Duycker voor de cd release van ‘Bloedend Hard’. Op de avond wordt 'Bloedend Hard' in zijn geheel gespeeld en de band topt de avond af met een rits veelzeggende krakers als 'Je beste Vriend' en 'Bloesjesman'. Niet geheel onbelangrijk: bij aanschaf van een ticket voor Neuk! krijg je gratis de nieuwe cd ‘Bloedend Hard’.

GeenItalië
Aan malt bier en scheren doen de heren van GeenItalië niet. Wel maken ze strakke punkmuziek hoe het bedoeld is. Met een sterke dosis humor zing je de aanstekelijke teksten zo mee. Een lust voor het oor en oog, want ze zijn namelijk ook niet vies van een verkleedpartijtje. Verassend, inspirerend en zeker fascinerend. Zij maken van iedere gelegenheid een feestje. Of een chaos.

Cornered
Niet alleen Hoofddorpers Neuk! komen met een nieuwe cd, ook Cornered neemt hun nieuwe plaat ‘Hate Mantras’ mee, uitgebracht op Strength Records. Cornered is een Nederlandse Hardcore band die al jaren meedraait in het circuit. De band bestaat uit vocalist Niels,  gitaristen Rudie en Joël, bassist Jonne en drummer Daanslide. Cornered zit niet stil, ze doen veel shows en brengen volop muziekstukken uit.