NH-POP/Op Sleeptouw

NH-POP/OpSleeptouw

24 SEP 2020
Music Jam Duyckercafé

Music Jam XL

VR 02 DEC

Zes opkomende en veelbelovende acts uit Noord-Holland werden de afgelopen maanden 'Op Sleeptouw' genomen door ervaren muzikanten, hun masters. Zo konden de acts zich ontwikkelen en leren van die masters. Tijdens de masterclassshows laten de talenten zien waar ze nu staan en krijgen ze nog meer tips en tricks mee, ieder van hun eigen master. De zes acts treden op verspreid over drie avonden, de masterclassshows. En jij kan daarbij zijn! Tijdens de eerste masterclassshow is de eer aan VDP en Moondaze.

VDP
VDP staat voor Van De Polder en is voortgekomen uit een Hoofddorpse vriendengroep. Drie jongemannen gaan voor een muzikale ontdekkingsreis in de urbanwereld, met Nederlandstalige teksten als rode draad.

Moondaze
Dit Alkmaarse trio laat zich inspireren door blues/ rock bands uit de jaren ’70. Met al een hele reeks optredens in binnen- en buitenland op zak en de release van hun debuutalbum SIX van afgelopen 14 maart, rammelt Moondaze lekker door en is ze hard op weg een gevestigde naam te worden binnen de blues rock scene.

‘Op Sleeptouw’ een project van NH-Pop
Met de terugkeer van Stichting NH-Pop heeft Noord-Holland weer een popplatform, dat de popcultuur en talentontwikkeling in de provincie gaat ondersteunen en stimuleren. Met het eerste project ‘Op Sleeptouw’ laat NH-Pop meteen zien waar ze voor staat.