Nick Cave Tribute

NickCaveTribute

12 SEP 2021

DOORZOMEREN: Proeverij Bier & Spijs

VR 19 AUG
Cover/Tribute

De groep rondom frontman Tino Boley is groots fan van Nick Cave en tourt door Nederland met hun eerbetoon aan dit ingetogen rock ’n roll icoon. Als je The Bad Seeds hoort, denk je aan Nick Cave. Peaky Blinders? Nick Cave, want Red Right Hand is van zijn hand. Het onwijs mooie Into My Arms? Alweer: Nick Cave!

De zanger leidde een ongenaakbaar leven rond sex, drugs en rock ’n roll. Inmiddels kennen we hem als een sympathieke en innemende man met prachtige liedjes. De bijzondere dynamiek van zijn muziek hoor je terug in de tributeband rond zanger Tino Boley. Theatraal, vol overgave en van oud tot nieuw: de band brengt alle nummers.

De band bestaat uit:
* Tino Boley – vocals
* Jason de Laat – gitaar en vocals
* Derrick van Schie – toetsen, gitaar en vocals
* Luc Broers – bas en vocals
* Rob Klerkx – drums, vocals
* Anastasija Zvirbule – viool en vocals

Support: Robby and the Secret

Robby and the Secret, gedreven door levensverhalen vol liefde, verdriet en geluk en met een passie voor het creëren van melodieën, harmonieën en ritmes zoeken ze naar nieuwe grenzen in pop en rock. Ze combineren rootsy gitaren met poëtische teksten en een sterke dynamiek en ze wisselen harde drumbeats en intiem zachte percussie met elkaar af. Verwacht americana, grunge, psychedelische rock en alternatieve pop van deze supportact.

Fan van tributes? Kijk hier ook eens!

Capaciteit. Wij verkopen tickets voor 2 of 1 persoon. De 1 persoons plaatsen zijn zeer beperkt. Houd er rekening mee dat wij bij placering per 1 of 2 personen placeren en geen rekening kunnen houden met gezelschappen.