Nostalgisch Cultuurcafé

NostalgischCultuurcafé

07 MRT 2018

Funk That

ZA 22 FEB

Amstelring DagbestedingPoppodium Duycker en Pier K organiseren elke eerste woensdagmiddag van de maand een cultuurprogramma voor ouderen: Nostalgisch Cultuurcafé.

Nostalgisch Cultuurcafé vindt plaats in het gezellige Duyckercafé (Raadhuisplein 5, 2132 TZ Hoofddorp), dit bevindt zich in het hart van Het Cultuurgebouw. Het programma is zeer gevarieerd, met veel live muziek, maar ook lezingen, zelf muziek maken en een cineconcert, daarbij kunnen wensen kenbaar gemaakt worden, zodat het programma zo goed mogelijk aansluit op de wensen van de bezoekers. En uiteraard zijn ook jonge bezoekers meer dan welkom.

De middagen vinden plaats tussen 14:00 en 17:00 uur en de entree is altijd gratis.

Programma 7 maart

Op woensdag 7 maart viert het Nostalgisch Cultuurcafé zijn 1-jarig bestaan! Dit vieren wij graag samen met u. Deze dag hebben we een heerlijke taart voor u staan en toosten we op een mooi tweede jaar.
We vervolgen de middag met een interessante lezing van het Historisch Museum Haarlemmermeer. De lezing wordt gegeven door Sino van Dijk.

Every first Saturday of the month, nostalgia reigns supreme in Duyckercafé, where vinyl records will be played all evening. While we have records aplenty, it’s even more fun if you bring your own!