Nostalgisch Cultuurcafé

NostalgischCultuurcafé

05 APR 2017

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL

Amstelring Dagbesteding, Poppodium Duycker en Pier K organiseren elke eerste woensdagmiddag van de maand een cultuurprogramma voor ouderen: Nostalgisch Cultuurcafé.

Dit vindt plaats in het gezellige Duyckercafé (Raadhuisplein 5, 2132 TZ Hoofddorp). Dit bevindt zich in het hart van Het Cultuurgebouw. Het programma is zeer gevarieerd, met veel live muziek, maar ook lezingen, zelf muziek maken en een cineconcert. Hierbij kunnen wensen kenbaar gemaakt worden, zodat het programma zo goed mogelijk aansluit op de wensen van de bezoekers. En uiteraard zijn ook jonge bezoekers meer dan welkom.

De middagen vinden plaats tussen 14:00 en 17:00 uur en de entree is altijd gratis.

Wegens organisatorische redenen hebben wij het programma voor deze editie moeten veranderen. Het nieuwe programma is hieronder te lezen.

Programma 5 april

Het programma van 5 april bestaat uit een lezing door Frank van der laan over Flora & Fauna in Haarlemmermeer. Een lezing die helemaal aansluit bij het lekkere lente weer! Naast deze lezing kan de muziek natuurlijk niet ontbreken. Marlous Lazal & De mannen van de Tango verzorgen voor het publiek een swingend optreden. Naast vertrouwde Spaanstalige tango’s en milonga’s van Piana tot Piazzolla hebben zij ook een nieuw Nederlandstalig repertoire gemaakt, waarbij de tango als muzikaal vertrekpunt nooit ver weg is.