Nostalgisch Cultuurcafé

NostalgischCultuurcafé

07 JUN 2017

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

Amstelring Dagbesteding, Poppodium Duycker en Pier K organiseren elke eerste woensdagmiddag van de maand een cultuurprogramma voor ouderen: Nostalgisch Cultuurcafé.

Dit vindt plaats in het gezellige Duyckercafé (Raadhuisplein 5, 2132 TZ Hoofddorp), dit bevindt zich in het hart van Het Cultuurgebouw. Het programma is zeer gevarieerd, met veel live muziek, maar ook lezingen, zelf muziek maken en een cineconcert. Hierbij kunnen wensen kenbaar gemaakt worden, zodat het programma zo goed mogelijk aansluit op de wensen van de bezoekers. En uiteraard zijn ook jonge bezoekers meer dan welkom.

De middagen vinden plaats tussen 14:00 en 17:00 uur en de entree is altijd gratis.

Programma 7 juni

Deze middag halen we de artiest in onszelf naar boven, we gaan namelijk karaoke zingen! Verder komt Retro DJ Bob de middag weer muzikaal omlijsten.

Een fantastisch programma ‘Sing-Along-of-Pop, zing mee met Retro-Dj Bob’. Lekker meezingen met de ‘Hits van Toen’. Van o.a. Wim Sonneveld, Frank Sinatra, Ramses Shaffy, Elvis, de Beatles en Nancy Sinatra.

Omlijst met de lekkerste muziek uit de jaren ’60 en ’70, met oude muziekclips en enkele tv-fragmenten uit de tijd dat we alleen nog maar Nederland 1 en 2 hadden, denk aan Mounties, Stiefbeen en Zoon, Ja Zuster Nee Zuster, Willem Duys, Sintniklaas (Toon Hermans), Dorus, Tommy Cooper en anderen. Gepresenteerd en gezongen door de 60-jarige Retro-DJ en Entertainer Bob.

Een middag vol herinneringen. Een middag als geen ander. Een middag om niet te missen.