Nostalgisch Cultuurcafé

NostalgischCultuurcafé

06 SEP 2017

Uitvoering Senioren Rockkoor

DO 30 JAN
duyckercafé

Amstelring Dagbesteding, Poppodium Duycker en Pier K organiseren elke eerste woensdagmiddag van de maand een cultuurprogramma voor ouderen: Nostalgisch Cultuurcafé.

Dit vindt plaats in het gezellige Duyckercafé (Raadhuisplein 5, 2132 TZ Hoofddorp), dit bevindt zich in het hart van Het Cultuurgebouw. Het programma is zeer gevarieerd, met veel live muziek, maar ook lezingen, zelf muziek maken en een cineconcert (zingen met Owen), daarbij kunnen wensen kenbaar gemaakt worden, zodat het programma zo goed mogelijk aansluit op de wensen van de bezoekers. En uiteraard zijn ook jonge bezoekers meer dan welkom.

De middagen vinden plaats tussen 14:00 en 17:00 uur en de entree is altijd gratis.

Programma 6 september

Deze editie krijgen bezoekers een rondleiding met aansluitend een ‘Sing-Along-Non-Stop’, met Owen en Bob. Lekker meezingen met de hits van toen. Muziek uit de jaren ’60 en ’70 komt voorbij, met oude muziekclips en tv-fragmenten uit de tijd dat er maximaal twee zenders waren. Een middag vol herinneringen om niet te missen! De middag wordt begeleid door Retro DJ Bob en artiest en trouwe bezoeker Mr. Owen Venloo, de Nederlandse Nat King Cole. Voorafgaand aan het muzikale deel wordt er een rondleiding door Het Cultuurgebouw verzorgd, aanvullend op de populaire rondleiding eerder dit jaar.