Nostalgisch Cultuurcafé

NostalgischCultuurcafé

04 OKT 2017

Uitvoering Senioren Rockkoor

DO 30 JAN
duyckercafé

Amstelring Dagbesteding, Poppodium Duycker en Pier K organiseren elke eerste woensdagmiddag van de maand een cultuurprogramma voor ouderen: Nostalgisch Cultuurcafé.    

Dit vindt plaats in het gezellige Duyckercafé (Raadhuisplein 5, 2132 TZ Hoofddorp), dit bevindt zich in het hart van Het Cultuurgebouw. Het programma is zeer gevarieerd, met veel live muziek, maar ook lezingen, zelf muziek maken en een cineconcert, daarbij kunnen wensen kenbaar gemaakt worden, zodat het programma zo goed mogelijk aansluit op de wensen van de bezoekers. En uiteraard zijn ook jonge bezoekers meer dan welkom.

De middagen vinden plaats tussen 14:00 en 17:00 uur en de entree is altijd gratis.

Programma 4 oktober

Deze editie gaan we de algemene kennis testen tijdens een uitdagende pubquiz! Hierbij worden in diverse rondes vragen gesteld, het team dat de meeste vragen goed heeft wint.
We sluiten deze middag af met een optreden door Madelief en de Brandnetels.

Madelief en de Brandnetels

Madelief en de Brandnetels is een jong akoestisch jazzy-folk kwartet uit Haarlem. De band bestaat uit Madelief van de Beek op zang, Laurie de Jong op gitaar, Willem Abelen op jazz saxofoon en Jethro den Exter op contrabas. Na vele optredens op diverse locaties heeft de band haar sound gevonden en is klaar voor het echte werk.

Muzikale vrijheid, dynamiek, intimiteit en creativiteit zijn de belangrijkste elementen uit de live shows van Madelief en de Brandnetels. De nummers worden daarbij op onderhoudende wijze aan elkaar gepraat door Madelief; een tikkeltje theatraal, maar met een knipoog.