Liefde voor Muziek Oi!: On The Rampage

LiefdevoorMuziekOi!:OnTheRampage

24 JUL 2020

HELP! A Beatles Tribute + The Mocks

ZA 03 DEC
Metal/Punk

Deze zomer organiseren wij ‘Liefde voor Muziek’. We zetten Nederlandse artiesten in de spotlight. De avond wordt gehost door een kantoormedewerker van Duycker die de artiesten kort interviewt en het publiek om input vraagt. Kortom; artiesten in een kleine setting op een groot podium, medewerkers die de planken betreden en onze grote zaal als intieme huiskamer. Iets wat wij nog nooit eerder hebben gedaan in een punksetting! Deze editie ‘On The Rampage’.

De Nederlands/Belgische band ‘On The Rampage’ mag dan een relatief nieuwe naam zijn in de scene, de bandleden hebben allemaal hun sporen verdiend. De band werd opgericht in 2017. Sindsdien spelen ze wilde, harde, no-nonsense streetpunk met een melodieus randje.  Het debuutalbum ‘Feelgood Stories In Disguise’ werd in mei 2020 uitgebracht door Sunny Bastards Records & Commandante Records. Eén van de eerste liveoptredens met dit album is in Duycker.

Beperkte capaciteit

*dit programma is vernoemd naar de landelijke campagne Liefde voor Muziek. Een initiatief van de voltallige Nederlandse muziekindustrie. Ruim 9000 artiesten, organisaties en bedrijven uit de gehele breedte (pop, jazz, klassiek en elektronische muziek) van de muziekbranche steunen de campagne met hart en ziel. De petitie is 25 juni ingediend in Den Haag!