Oi! in Hoofddorp
Tickets
Oi! in Hoofddorp

Oi!inHoofddorp

ZA 09 OKT
ultieme ska danstunes, The Kyiv All Girl Ska Orchestra

The Kyiv All Girl Ska Orchestra

ZA 09 OKT

Hans Dulfer

VR 08 OKT
Metal/Punk

Het is, allang, weer hoognodig tijd voor Oi! punk in Hoofddorp. Deze Oi! punk avond schuurt eigenlijk wel aan een heus festival met 4 bands die we al eens eerder mochten ontvangen, een diner en een ska afterparty als afsluiter. We duimen dat het tegen die tijd mag: want hoop doet leven!

Brutal Bravo is een Duitse street, Oi! punkband uit Freiburg. Hun eenvoudige, boze, zware punkmuziek wordt beïnvloed door bands uit de jaren tachtig.  Maar ook Bonecrusher en Criminal Damage zijn voor de kenner terug te horen.

 On The Rampage dan een relatief nieuwe naam zijn in de scene, de bandleden hebben allemaal hun sporen verdiend. De band werd opgericht in 2017. Sindsdien spelen ze wilde, harde, no-nonsense streetpunk met een melodieus randje.

The Reapers is een vierkoppige streetpunkband met leden uit Utrecht én Rotterdam. Alle bandleden zijn oud-leden van de band Discharger. In december 2019 is hun eerste full-length album uitgebracht bij Rebellion Records.

Complaint is een Oi! hardcore band uit Brabant. Herrie, drank en een hoop geklaag; niets meer en vooral niets minder. We’re wright, you’re wrong is hun motto!

Let op: kaarten zijn online alleen te koop via Ticketmaster. De servicekosten kunnen verschillen per verkoopkanaal.
De volgende tickets zijn verkrijgbaar:

  1. Oi!
  2. Oi! + afterparty
  3. Oi! + afterparty & burgermenu
  4. Oi! + afterparty & burgermenu (vega)