Oi! in Hoofddorp

Oi!inHoofddorp

09 OKT 2021

DOORZOMEREN: Proeverij Bier & Spijs

VR 19 AUG
Metal/Punk

Het is, allang, weer hoognodig tijd voor Oi! punk in Hoofddorp. Deze Oi! punk avond schuurt eigenlijk wel aan een heus festival met 4 bands die we al eens eerder mochten ontvangen en een diner. We duimen dat het tegen die tijd mag: want hoop doet leven!

Brutal Bravo kan helaas niet komen! Lees hier waarom dat helaas niet lukt. De band Collapse zal Brutal Bravo waardig vervangen aankomende zaterdag!

 On The Rampage dan een relatief nieuwe naam zijn in de scene, de bandleden hebben allemaal hun sporen verdiend. De band werd opgericht in 2017. Sindsdien spelen ze wilde, harde, no-nonsense streetpunk met een melodieus randje.

The Reapers is een vierkoppige streetpunkband met leden uit Utrecht én Rotterdam. Alle bandleden zijn oud-leden van de band Discharger. In december 2019 is hun eerste full-length album uitgebracht bij Rebellion Records.

Complaint is een Oi! hardcore band uit Brabant. Herrie, drank en een hoop geklaag; niets meer en vooral niets minder. We’re wright, you’re wrong is hun motto!

Timeschedule:

19:30: Complaint
20:30: On The Rampage
21:30: The Reapers
22:30: Collapse

Let op: kaarten zijn online alleen te koop via Ticketmaster. De servicekosten kunnen verschillen per verkoopkanaal.