B-Real (of Cypress Hill)  GEANNULEERD

B-Real(ofCypressHill)GEANNULEERD

23 NOV 2016

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

Helaas werd ons medegedeeld dat B-Real opnieuw zijn Europese tour wegens omstandigheden afzegt / wil verplaatsen. Wij balen hier natuurlijk ontzettend van. We hebben op dit moment niet het  vertrouwen dat B-real op korte termijn naar Europa komt  en hebben daarom besloten de show  te annuleren. We gaan het als volgt oplossen: de artiesten die als support van B-Real stonden (Lord Digga (USA), Opium etc.) verplaatsen we naar de kleine zaal, dit wordt een show die gratis toegankelijk is, zodat je toch nog een avond van hiphop kunt genieten. Iedereen die een kaart heeft gekocht krijgt het volledige aankoopbedrag teruggestort op zijn / haar rekening. Mocht je een kaart hebben die niet op naam staat, mail dan naar emma@duycker.nl . Mensen met een combiticket voor B-Real / Def P krijgen ook het volledige bedrag teruggestort. Iedereen die een kaart voor de show van B-Real had gekocht mag zaterdag 26 november gratis naar de show van Def P. We hopen op jullie begrip en excuses voor eventueel ongemak.

 

Ondanks dat B-Real heeft afgezegd, gaan we er alsnog een feest van maken: DJ DAAN (Osdorp Posse), Opium, Jerome XL, DJ DNS, Lord Digga da Highsman (USA) en Ill Material & Mortier optreden, Special host is Jason (West Clan)!

Dat, samen met de GRATIS ENTREE een recept voor een top avond.

Acts :
Lord Digga ( USA )
Opium
Jerome XL
Host: Jason (West Clan)
Huis DJ’s: DJ DNS en DJ Daan (Osdorp Posse)

Tijdenschema:

19:00/20:30 DJ DAAN
20:30/21:10 Opium
21:10/21:50 Jerome XL
21:50/22:35 DJ DNS
22:35/23:05 Lord Digga da Highsman
23:05/23:35 Ill Material & Mortier
23:35/00:00 DJ DAAN

Ondergronds Verbond
Ondergronds Verbond staat voor hiphop van Nederlandse bodem. Alle elementen van de hiphop cultuur zijn vertegenwoordigd: rap, turntablism, breakdance en graffiti. Het doel achter de evenementen en festivals van Ondergronds Verbond is Nederlandse hiphop te promoten en beginnende groepen en kans te geven tussen de gevestigde namen. Hierbij richten zij zich zowel op regionaal als internationaal talent.