PACT+ presents
Tickets
PACT+ presents

PACT+presents

VR 23 DEC

UP TO YOU FT. JOHNNY 500 (16+)

VR 23 DEC

Maatvast & Duycker presents: X Files

DO 22 DEC
Pop/Rock

De muziekstudenten van PACT+ Amsterdam spelen jaarlijks op veel plekken het dak eraf en dat is precies wat ze deze avond in Duycker ook gaan doen. De verschillende bands, die gevormd zijn op de opleiding, geven een geweldige show op 23 december in de kleine zaal van Poppodium Duycker. Het wordt een diverse avond, van Metal naar Nederlandse Hiphop. Voor ieder wat wils dus!

Op de line-up van deze avond staan Sasha Sailor, Phlox, SANN!E & Outlaw Queen.

Sasha Sailor is een uit de hand gelopen slaapkamer artiest die de balans tussen post-punk en indie rock opzoekt. Met een laptop, muziekinstrumenten en wat vrienden is uiteindelijk een alternatieve rockband ontstaan. De combinatie van verschillende elektronische drumsounds, overstuurde gitaren en nonchalante lyrics is wat de band zijn careless en opgewekte attitude geeft.

Phlox maakt progressieve, instrumentale metal, waarbij ze inspiratie halen uit bands als Periphery, Plini en Toska. De vier muzikanten ontmoetten elkaar op de muziekopleiding PACT+ en neemt als doel om interessante en spannende concerten te geven.

SANN!E is een Nederlandstalige artiest, die zowel rapt als zingt. Met zijn aanstekelijke nummers en makkelijk mee te zingen refreinen heeft hij dit jaar, met zijn band SANN!E & FR!ENDS, onder andere op mogen treden op Kwaku en in de Melkweg. Tevens heeft hij dit jaar samen mogen werken met grote Nederlandstalige songwriters als; Joren van der Voort en Arno Krabman. SANN!E is van plan met zijn mix van Nederpop, Hiphop en R&B Nederland plat te gaan spelen.

Gitaargedreven Alternative/Indie Rock, dat is waar het bij Outlaw Queen om draait. Deze vier vrienden hebben hun passie voor dit genre gecombineerd en er hun eigen draai aan gegeven door zich te laten inspireren door bands als Wolf Alice, Nothing But Thieves en Paramore. De lockdowns zorgden ervoor dat de band niet live kon spelen, maar het zorgden wel voor een inspirerend mindset waarin ze zich volledig konden concentreren op het schrijven van hun eigen nummers. Het resultaat: luide, fuzzy en moshable gitaarriffs gecombineerd met dreunende baslijnen, energieke drumfills en aanstekelijke melodieën.

PACT+
PACT+ Amsterdam is de MBO Muziekopleiding van Amsterdam en omstreken. Vergelijkbaar met de Herman Brood academie, worden studenten hier opgeleid tot volwaardig en veelzijdig muzikant. Naast de Muziek opleiding bestaat PACT+ ook nog uit een Music Production, Theater en Dans opleiding.

Deze show is mede mogelijk gemaakt door de Popkanjers programmeringsregeling van NH Pop en het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord Holland

*Poppodium Duycker is sinds 21 november 2021 cashless en verkoopt sindsdien ook geen munten meer. De mogelijkheid om de oranje/gele munten alsnog in te leveren bestaat tot 1 januari 2023. Dit kan tijdens shows in Poppodium Duycker of in Duyckercafé.