Papa’s Sunday BBQ at the lake

Papa’sSundayBBQatthelake

11 JUN 2017

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL

Kom genieten van een heerlijke zomerse avond tijdens Papa’s Sunday BBQ at the lake. Een heerlijke zomerse BBQ avond aan het water in het Haarlemmermeerse bos.

Elke zondag van mei tot augustus wordt er een avond georganiseerd met sharing BBQ table en live muziek van podium Duycker bij Papa’s Beach House. Deze avonden staan garant voor sfeervolle zwoele zomeravonden uitkijkend over het meer van het Haarlemmermeerse bos.

Tijdens de Papa’s Sunday BBQ at the lake genieten gasten van heerlijke BBQ gerechten en bijgerechten. Van flank steak tot pulled pork en Papa’s catch of the day, niemand komt iets te kort. Voor de kids en vegetariërs is een aangepast menu beschikbaar.

Meer informatie over gerechten en reserveren vindt je hier.

Muziek

Het muziek programma is in elkaar gezet door podium Duycker. Verschillende artiesten van verschillende genres zullen op deze zomerse avonden zorgen voor heerlijke muziek.

De artiest die de muziek van zondag 11 juni gaat verzorgen is: Back-a-Wall

Back-a-Wall
Ook Back-a- Wall is helemaal in voor de positieve boodschap. Back-a-Wall (Selecter Hobbol) maakt met zijn vinyl van elke avond een feestje. Dit doet hij niet alleen. Hij is in het gezelschap van MC Jahford die zorgt voor de slagroom op de taart. Back-a-Wall zorgt voor een vliegensvlugge afwisseling tussen de grootste klassiekers.