Papa’s Sunday BBQ at the lake

Papa’sSundayBBQatthelake

14 MEI 2017

Funk That

ZA 22 FEB

Kom genieten van een heerlijke zomerse avond tijdens Papa’s Sunday BBQ at the lake. Een heerlijke zomerse BBQ avond aan het water in het Haarlemmermeerse bos.

Elke zondag van mei tot augustus wordt er een avond georganiseerd met sharing BBQ table en live muziek van podium Duycker bij Papa’s Beach House. Deze avonden staan garant voor sfeervolle zwoele zomeravonden uitkijkend over het meer van het Haarlemmermeerse bos.

Tijdens de Papa’s Sunday BBQ at the lake genieten gasten van heerlijke BBQ gerechten en bijgerechten. Van flank steak tot pulled pork en Papa’s catch of the day, niemand komt iets te kort. Voor de kids en vegetariërs is een aangepast menu beschikbaar.

Meer informatie over gerechten en reserveren vindt je hier.

Muziek

Het muziek programma is in elkaar gezet door podium Duycker. Verschillende artiesten van verschillende genres zullen op deze zomerse avonden zorgen voor heerlijke muziek.

De artiest die de muziek van zondag 14 mei gaat verzorgen is: Amado Hogewoning

Amado Hogewoning

Amado is een echte rustgevende singer/songwriter. Hij is geboren en getogen op Aruba en dit is zeker te horen in zijn stem. De tropische klanken en relaxte eilandmentaliteit van Aruba komen bij Amado zeker naar voren. Amado voert je tijdens zijn optreden mee naar dromenland.