Papa’s Sunday BBQ at the lake

Papa’sSundayBBQatthelake

21 MEI 2017

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL

Kom genieten van een heerlijke zomerse avond tijdens Papa’s Sunday BBQ at the lake. Een heerlijke zomerse BBQ avond aan het water in het Haarlemmermeerse bos.

Elke zondag van mei tot augustus wordt er een avond georganiseerd met sharing BBQ table en live muziek van podium Duycker bij Papa’s Beach House. Deze avonden staan garant voor sfeervolle zwoele zomeravonden uitkijkend over het meer van het Haarlemmermeerse bos.

Tijdens de Papa’s Sunday BBQ at the lake genieten gasten van heerlijke BBQ gerechten en bijgerechten. Van flank steak tot pulled pork en Papa’s catch of the day, niemand komt iets te kort. Voor de kids en vegetariërs is een aangepast menu beschikbaar.

Meer informatie over gerechten en reserveren vindt je hier.

Muziek

Het muziek programma is in elkaar gezet door podium Duycker. Verschillende artiesten van verschillende genres zullen op deze zomerse avonden zorgen voor heerlijke muziek.

De artiest die de muziek van zondag 21 mei gaat verzorgen is: Esmé Gabeler

Esmé Gabeler

Esmé neemt haar publiek graag mee in een muzikale en sfeervolle reis door haar fantasie. Ze heeft een voorliefde voor (Brit)pop, rock en jazz en brengt haar liedjes op en gevoelige maar ook speelse manier. Ze vertrouwt haar vaste instrumentalisten blindelings en dit is dan ook zeker te horen. Tijdens deze show wordt Esmé begeleid door gitarist Bonno. Ze zoekt graag bij elk nummer de grens op en maakt de nummers altijd net iets anders dan dat je deze gewent bent. Dit houdt het voor haarzelf en het publiek spannend!