Papa’s Sunday BBQ at the lake

Papa’sSundayBBQatthelake

18 JUN 2017

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

Kom genieten van een heerlijke zomerse avond tijdens Papa’s Sunday BBQ at the lake. Een heerlijke zomerse BBQ avond aan het water in het Haarlemmermeerse bos.

Elke zondag van mei tot augustus wordt er een avond georganiseerd met sharing BBQ table en live muziek van podium Duycker bij Papa’s Beach House. Deze avonden staan garant voor sfeervolle zwoele zomeravonden uitkijkend over het meer van het Haarlemmermeerse bos.

Tijdens de Papa’s Sunday BBQ at the lake genieten gasten van heerlijke BBQ gerechten en bijgerechten. Van flank steak tot pulled pork en Papa’s catch of the day, niemand komt iets te kort. Voor de kids en vegetariërs is een aangepast menu beschikbaar.

Meer informatie over gerechten en reserveren vindt je hier.

Muziek

Het muziek programma is in elkaar gezet door podium Duycker. Verschillende artiesten van verschillende genres zullen op deze zomerse avonden zorgen voor heerlijke muziek.

De artiest die de muziek van zondag 18 juni gaat verzorgen is: Jeroen Marcelis

Jeroen Marcelis

Jeroen Marcelis is van alle markten thuis. Zo treedt hij alleen maar ook met andere muzikale co-piloten op en wisselt hij grote festivals moeiteloos af met intieme huiskamer concerten. Hij neemt je mee in een leven waarin de liefde voor muziek op nummer 1 staat. Zijn muziek weerspiegelt diepe menselijke emoties en variëren van zonnig en extatisch tot verlegen en verdwaald.