Papa’s Sunday BBQ at the lake

Papa’sSundayBBQatthelake

09 JUL 2017

Cursus Popgeschiedenis

DI 21 JAN

Kom genieten van een heerlijke zomerse avond tijdens Papa’s Sunday BBQ at the lake. Een heerlijke zomerse BBQ avond aan het water in het Haarlemmermeerse bos.

Elke zondag van mei tot augustus wordt er een avond georganiseerd met sharing BBQ table en live muziek van podium Duycker bij Papa’s Beach House. Deze avonden staan garant voor sfeervolle zwoele zomeravonden uitkijkend over het meer van het Haarlemmermeerse bos.

Tijdens de Papa’s Sunday BBQ at the lake genieten gasten van heerlijke BBQ gerechten en bijgerechten. Van flank steak tot pulled pork en Papa’s catch of the day, niemand komt iets te kort. Voor de kids en vegetariërs is een aangepast menu beschikbaar.

Meer informatie over gerechten en reserveren vindt je hier.

Muziek

Het muziek programma is in elkaar gezet door podium Duycker. Verschillende artiesten van verschillende genres zullen op deze zomerse avonden zorgen voor heerlijke muziek.

De artiest die de muziek van zondag 9 juli gaat verzorgen is: Raoul Michel

Raoul Michel

Raoul Michel houd zich zo veel mogelijk bezig met twee dingen: liedjes schrijven en deze liedjes aan zoveel mogelijk mensen ten gehore brengen. Hij begon ooit als gitarist maar raakte verslaafd aan het schrijven van liedjes. Zijn voorbeelden zijn helden als Jimi Hendrix, The Beatles, Damien Rice en John Mayer. Hij heeft een aardig repertoire opgebouwd en zingt en speelt recht uit zijn hart.