Papa’s Sunday BBQ at the lake

Papa’sSundayBBQatthelake

23 JUL 2017

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL

Kom genieten van een heerlijke zomerse avond tijdens Papa’s Sunday BBQ at the lake. Een heerlijke zomerse BBQ avond aan het water in het Haarlemmermeerse bos.

Elke zondag van mei tot augustus wordt er een avond georganiseerd met sharing BBQ table en live muziek van podium Duycker bij Papa’s Beach House. Deze avonden staan garant voor sfeervolle zwoele zomeravonden uitkijkend over het meer van het Haarlemmermeerse bos.

Tijdens de Papa’s Sunday BBQ at the lake genieten gasten van heerlijke BBQ gerechten en bijgerechten. Van flank steak tot pulled pork en Papa’s catch of the day, niemand komt iets te kort. Voor de kids en vegetariërs is een aangepast menu beschikbaar.

Meer informatie over gerechten en reserveren vindt je hier.

Muziek

Het muziek programma is in elkaar gezet door podium Duycker. Verschillende artiesten van verschillende genres zullen op deze zomerse avonden zorgen voor heerlijke muziek.

De artiest die de muziek van zondag 23 juli gaat verzorgen is: Dear John

Dear John

Dear John is een muzikale laatbloeier die op op zijn 21e begon met gitaar spelen. Sinds dien laat hij zich inspireren door muzikale ‘surf’ helden als Jason Mraz en Jack Johnson. Hij schrijft nummers over hoop, reizen, zorgeloosheid, liefde en de ‘vibe’ van het goede leven. Hij wordt tijdens zijn optreden vergezeld door vriend en gitarist Ruud Bos, met wie hij op dit moment ook aan zijn volgende EP werkt!