Persefone Aathma tour #2

PersefoneAathmatour#2

30 MRT 2018

Funk That

ZA 22 FEB

In februari 2017 kwam Persefone met hun nieuwste album.  "Aathma" is de titel van dit album en het is geproduceerd door de Zweed Jens Bogren vanuit de studios van Fascination Street. Dit album lieten ze horen tijdens hun tour waarbij ze op 18 april 2017 in Duycker stonden. Nu doen ze een exclusieve nieuwe tour voor het album en komen ze opnieuw naar Duycker als enige show in Nederland!

Support: DEFECTO

DEFECTO is één van de ruigste progressive metalbands in de metalscene. De talentvolle band uit Kopenhagen is al heel bekend in Denemarken en wordt steeds bekender in Europa, vooral sinds het debuutalbum ‘Excluded’. Voor je het weet neemt DEFECTO de wereld over, maar eerst zetten ze Duycker op haar kop!

Support: ODDLAND

ODDLAND is een Finse powerband die een explosie aan agressieve -maar toch glorieuze- melodieën voor jou in petto heeft. Deze progressive metalband is immens populair in Finland dankzij hun unieke sound. Het tweede album ‘Origin’ krijgt de beste reviews en prog. metalliefhebbers raken niet uitgepraat. Oordeel zelf!

Persefone is returning to Duycker with their newest album ‘Aathma’! They are touring to promote their newest album and will be giving an exclusive show in the Netherlands. Before you know it, they will have taken over the world. But first, they’re going to turn Duycker upside down!