Peter Kernel + HOOFS
Tickets
Peter Kernel + HOOFS

PeterKernel+HOOFS

ZO 23 OKT
Blues Rocker Danny Bryant

Danny Bryant

ZO 23 OKT
Rowwen Hèze

Rowwen Hèze

ZA 22 OKT
Pop/Rock

Peter Kernel is het Zwitsers Canadese post-pop-noise duo gevormd door Aris Bassetti en Barbara Lehnhoff. Sinds 2015 werkt het duo samen en schrijven ze hun liedjes.

In 2018 waren ze een verrassende act op Eurosonic Noorderslag en ze speelden op veel bijzonder plekken als Paleo Festival of Montreux Jazz Festival, de modeweek in Milaan, zwembaden, het Centre Culturel Suisse in Parijs, heavy noise festivals, musea en concertzalen zoals het HMV Forum in Londen of het Soundlabs Festival in een stadion in Italië.

Het duo weet noise, post-punk, indie en arty rock samen te laten smelten. Het duo is soms heel zoet en andere keren heel intens en luidruchtig. Hun gevoel voor melodie is door de jaren heen vele malen erkend door verschillende journalisten. Geloof ons, dit wil je live horen.

Supportact HOOFS.
HOOFS, ontstaan vlak voor de eerste Covid uitbraak, geïnspireerd door de muziek en politiek- sociaal geëngageerde attitude van de huidige golf aan (post) punk bands aan de overkant van de Noordzee. (IDLES, TV Priest, DITZ, LIFE etc)

Ze maken rauwe, harde en eerlijke muziek die balanceert op de randen van post-punk, punk en noise. Met snijdende teksten en rake observaties die de ene keer commentaar leveren op de politiek en samenleving, en dan weer persoonlijk/ intiem zijn.

HOOFS brengt compromisloze muziek die dwars door je heen trapt, je bij de keel grijpt en niet meer los laat.