Philip Kroonenberg
Tickets
Philip Kroonenberg

PhilipKroonenberg

VR 05 FEB
Prog Invasion - Ann my Guard

Prog Invasion: Ann My Guard & Kingfisher Sky

ZA 06 FEB

Jampara & The Batalion

ZA 23 JAN
Folk/Americana

De ‘rootsy’ singer-songwriter Philip Kroonenberg komt naar Duycker. Om zijn nieuwe album ‘Some More Time’  ten gehore te brengen. Eén van zijn meest persoonlijke albums tot nu toe!

De teksten van ‘Some More Time’ heeft Americana-veteraan Philip Kroonenberg geschreven in de wachtkamers van ziekenhuizen. Hier zat hij te wachten, terwijl zijn vrouw behandeld werd voor een ernstige ziekte. Eind goed, al goed, zijn vrouw is gelukkig hersteld. Maar het proces heeft geleid tot Kroonenbergs meest persoonlijk plaat in zijn loopbaan. Voor wie een beetje aandachtig luistert, is de hele geschiedenis rond die ziekte te volgen in de teksten, die vrij letterlijk zijn. De twee bekendste bands waarin Kroonenberg speelde zijn de Freelance Band en Personnel. Pas vanaf midden jaren negentig kunnen we houdt Kroonenberg er ook een solocarrière op na.

Capaciteit. Wij verkopen tickets voor 2 of 1 persoon. De 1 persoons plaatsen zijn zeer beperkt. Houd er rekening mee dat wij bij placering per 1 of 2 personen placeren en geen rekening kunnen houden met gezelschappen.