Planet Acid
Tickets
Planet Acid

PlanetAcid

VR 06 JAN

Harlem Lake invites The Bluesbones + Barn & Belle

ZA 07 JAN

Countdown Café: Bierproeverij

WO 28 DEC
Urban

Planet Acid is back! Net als ieder jaar organiseren de lokale hiphophelden van Black Acid i.s.m. MOJO en Poppodium Duycker hun eigen minifestival vol aanstormend talent en natuurlijk een ultra knallende live show van Sor, Damy, Dashaeno & Smitty van Black Acid zelf.

Black Acid is al jaren een begrip in Nederland. Met debuuttracks als Eigen Schuld en Anne Maré plaatsten de heren zich als (zelfbenoemd) autonoom buitenbeentje meteen in het hart van de Nederlandse hiphopscene.  Vanaf 2020 veranderde er een hoop voor Black Acid. Hun vriendschap werd nog sterker en de jongens brachten solo muziek uit en hun meest recente track Nehek. Sor brak definitief door na het winnen van TV-programma Maestro en de release van Bae Doven (pt. 1, 2 & 3). Hierop zijn ook gastbijdragen van Dashaeno, Damy en Smitty te horen.

De boys waren al te zien op o.a. Woo Hah!, Zwarte Cross, Vestival, Grow Festival, SMIB x TNO Fest, We Are Electric en deelden het podium met Smooky Margielaa, Zwart Licht en Leafs. Deze boys staan klaar voor meer en beginnen 2023 met hun eigen Planet Acid in Poppodium Duycker!

De volledige line-up van Planet Acid wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.