Planet Acid

PlanetAcid

05 JAN 2018

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL

Knal het nieuwe jaar in met Planet Acid!

Amsterdams collectief Black Acid laat 2018 meteen weten waar toe ze in staat zijn met Planet Acid! Er staat een lekkere line-up klaar om knallend van start te gaan.

Line-up

 • Sam Breeze
  Een jonge beatmaker van 16 jaar oud uit Hoofddorp. Een jaar geleden is hij begonnen met het maken van trap beats. Hij raakte geïnspireerd door Metro Boomin en nu wilt hij hem overklassen in de trap scene. Sam Breez wilt invloed krijgen in de hele music scene en niet de ”nieuwe” Metro Boomin zijn maar de eerste ”Sam Breez”.
 • SMIB
  SMIB is een platform uit Amsterdam Zuidoost wat in 2014 werd opgericht door founder GRGY, Ray Fuego en KC die vanuit eigen beheer hun muziek  begonnen uit te brengen. Hierna voegde overige leden Tads Thots, GHQST, Dess Finesse, Fosa YG en Kut Mug zich toe aan het platform, en sindsdien releasen alle artiesten hun muziek vanuit SMIB. Op 5 December 2016 brachten zij hun eerste gezamenlijke EP genaamd “BAKUHATSU” uit.
 • Jerrausama
  De meest energieke DJ die je verrast met de leipste beats waardoor je oor opeens naar links gaat. Hij probeert bezoekers kennis te laten maken met onbekende tracks. Oftewel, mensen gaan shooked zijn! Hij is pas begonnen met draaien, maar maakt nu al meters. Nu al op evenementen gedraaid als Soulection x ADE, Hoodstock en organiseert zijn eigen evenement genaamd Lettuce.
 • Black Acid
  n 2016 bundelden een aantal creatieve breinen hun krachten om het collectief Black Acid te vormen. Black Acid bestaat uit Smitty, DaShaeno, Ros en DMY. Samengebracht door, maar niet beperkt tot, een passie voor het maken van muziek. Ook Jungle, Jason Ferina & Laupie behoren tot het Black Acid collectief. Black Acid was afgelopen jaar live te zien op verschillende festivals zoals: Woo Hah!, Vestival, Grow Festival, Kwaku en bij SMIB x TNO Fest. Naast veel optredens brachten de jongens van Black Acid hun tweede EP uit op 13 november genaamd ‘ACID’

Op de hoogte blijven voor Planet Acid? Zorg dat je aanwezig staat op het Facebook evenement! KLIK HIER