Poetry Polder Slam

PoetryPolderSlam

24 JUN 2016

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL
duyckercafé

De Bibliotheek Haarlemmermeer en het JIP (Jongeren Informatie Punt) organiseren in samenwerking met Duycker de Poetry Polder Slam voor jongeren tussen de 15 en 24 jaar. De Poetry Polder Slam is een wedstrijd tussen deelnemers die een voordracht geven van een eigen geschreven gedicht, onder toeziend oog van een deskundige jury en publiek. Zowel de voordracht als vorm en inhoud van het gedicht spelen een rol bij de beoordeling. Een jury bepaalt uiteindelijk wie de winnaar is!

Deze editie heeft als thema Vrijheid. Een veel omvattend thema, waarin je uit veel invalshoeken kunt kiezen. Wij zijn benieuwd waar jij je door laten inspireren. Wil je kans maken op de Poetry Polder Slam beker? Stuur jouw gedicht voor 16 mei 2016 naar meliza.de.vries@debibliotheekhaarlemmermeer.nl

Hieruit worden 10 winnaars gekozen, die op 15 juni een masterclass volgen van Tsead Bruinja. Hier worden zij klaargestoomd voor de Poetry Polder Slam, welke plaatsvind in Duyckercafé. Naast de poëzievoordrachten treedt die avond NNENN op.