Pomp Die Boxen – Deel 1

PompDieBoxenDeel1

18 FEB 2017

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL

Ondergronds Verbond presents weer een avond vol met dikke hiphop in Hoofddorp!

Yes, Ondergronds Verbond is terug om ons weer te voorzien van onze hoognodige shot dikke nederhop! En om ons niet te lang zonder hiphop te laten zitten gooien zij een nieuw event in de mix: Pomp Die Boxen! Een evenement wat een aantal keer per jaar terugkomt waar alleen de hardste nederhop neergezet wordt.

Steen & EZG (Infected Records)

De Utrechtse Rapper Steen is opgegroeid met muziek. Zijn vader speelde namelijk in de nederpop band ‘Braak’. Steen zelf is totaal de andere kant op gegaan. Hij werd rapper en staat inmiddels bekend om zijn enorm groffe taalgebruik en het verheerlijken van seks, drugs en alcohol in zijn raps. Niet alleen kan deze man goed schrijven, hij kan ook freestylen als geen ander. Zo won hij “Geen daden maar woorden”, een van de bekendste freestyle competities in de Benelux.

EZG zit bij “Infected records”, het label van rapper Steen. Hij is ook thuis in de wereld van de hardcore rap. Hij heeft een grote voorliefde voor de voetbalwereld en wordt daarom ook nog wel eens bestempeld als hooligan rapper. Ook deze jongen kan prima freestylen. Hij won seizoen 2 van PunchOut Battles.

Ill Material & Mortier (NUL7NEGEN)

Deze twee rappers komen uit de formatie Nul7Negen. Deze hebben ze gevormd met de rapper Spinal. In 2006 kwamen de heren van Nul7Negen met hun debuutalbum “Kwaad tegen kwaad”. Dit album werd opgevolgd door het album “Broederschap” in 2012. Ill Material is op dit moment bezig om zijn solo EP uit te brengen en heeft zich eind 2016 aangesloten bij het bookingskantoor van Ondergronds Verbond dus jullie gaan zeker nog veel van deze man horen. Mortier bracht in 2015 een EP en vlak daarna zijn album “Synoniem” uit en staat nu samen met Ill Material op ons podium met een keiharde show!

Das de Rijmmaniak

Das de Rijmmanniak is begonnen met rappen in de “Seedorf Posse”. Dit was echter maar van korte duur en nooit super populair geworden. Nadat deze groep uit elkaar viel kwam Das terecht in “De gekste N.U.A.”, waarmee hij meerdere albums heeft uitgebracht. Nu rapt hij met “Onderhonden”, een groep die bestaat uit een boel ervaren hiphoppers zoals Def-P.

 

Dj Daan (Osdorp Posse)

DJ Daan is dé DJ van Osdorp Posse en daarmee een van de grondleggers van de Nederlandse hiphop. Al vanaf 1989 was hij actief voor Osdorp Posse en hij bracht tot 2012 maar liefst 14 albums uit met deze formatie.

Host Jason (West Klan/Ondergronds Verbond)

 

Merchandise by Crxmxnvl en de artiesten.

Dineren in Duyckercafé

Het is mogelijk om voorafgaand aan het concert (vanaf 18:00 uur) te dineren in Duyckercafé, dit diner wordt geserveerd door De Smaeck. Wellicht ken je hen al, zij runnen o.a. restaurant ’t Fort in Vijfhuizen. Er is keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten of je kunt kiezen voor een menu. We raden je aan om van tevoren te reserveren, dit omdat we een beperkt aantal plekken hebben. Het actuele menu en de mogelijkheid tot reserveren vind je hier.