Uitvoering Popkoor Haarlemmermeer

UitvoeringPopkoorHaarlemmermeer

20 JAN 2018

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL

Het Popkoor Haarlemmermeer heeft vanaf 21 september veel gerepeteerd en geoefend en vanavond presenteren zij het resultaat. Het thema van deze cyclus was 'Alive and Kicking' en het repertoire van het koor bestaat dan ook uit nummers uit de jaren '80!

Het gevarieerde repertoire bestaat uit songs van bijvoorbeeld, Simple Minds, Talking Heads, Spandau Ballet, Eurythmics, The Cure, Duran Duran, The Police, Madonna, Sade, Simply Red.

Dirigent, toetsenist en zanger Boris Kothuis (The Pilgrims, Joia) heeft ruim acht jaar ervaring met het leiden van het Popkoor in Amstelveen, Haarlem en Hoofddorp. Voor elke cyclus wordt aan de hand van een thema een nieuw repertoire gevormd en gearrangeerd. De 15-weekse cursus wordt afgesloten met een spetterend optreden in Duycker. Dit onder begeleiding van een professionele band.

Aansluitend aan de uitvoering van het popkoor kunnen kaartkopers gratis door naar De Clip Club 30+!  Hét 30+ dansfeest van Haarlemmermeer waarin je wordt meegenomen naar alle hits van toen en nu!