Popronde Poppodium Pre-Party
Tickets
Popronde Poppodium Pre-Party

PoprondePoppodiumPre-Party

VR 16 OKT

Handsome Poets

VR 23 OKT

KNUS

ZA 10 OKT
Pop/Rock, Metal/Punk

Popronde, het grootste reizende festival van Nederland gaat dit najaar toch op tour. Van 12 september tot en met 28 november doet het festival de Nederlandse poppodia aan, onder het mom van de ‘Popronde Poppodium Pre-Party’. Op 16 oktober staat de Pre-Party in Hoofddorp gepland. En deze party gaat gepaard met de 3 acts Mountain Eye, Minor Citizen en The Peterlees.

Wat zou het leven zijn zonder ontdekkingen? Voor de Amsterdamse alternative metalband Mountain Eye draait alles om het verkennen van de uitersten van het leven, samen met hun fans. Dit doen ze via hun meer dan 250k keer gestreamde debuutalbum uit 2019, ‘Roads Uncharted’, en via hun liveshows, waarin die rauwe energie centraal staat die metal zo uniek maakt.

Minor Citizen. “Drie topmuzikanten met grote potentie”, aldus 3voor12 Noord-Holland. Een samensmelting van de sounds van Royal Blood en Death From Above. Met een vlijmscherp randje slingert deze driekoppige machine zijn catchy songs het publiek in. “Een bak energie en exploderende gitaren in de lijn van Foo Fighters en QOTSA” (The Daily Indie).

Na een daverende show in mijnwerkersdorp Peterlee (UK) smeden de mannen van Left in the Middle en Noctophyle het plan om een nieuwe band te beginnen: The Peterlees. The Peterlees is een vierkoppige punkrock formatie met een dikke vleug hardcore en energie. Bereid je voor op ongegeneerd bier drinken en vuisten in de lucht in.

Capaciteit. Wij verkopen tickets voor 2 of 1 persoon. De 1 persoons plaatsen zijn zeer beperkt. Houd er rekening mee dat wij bij placering per 1 of 2 personen placeren en geen rekening kunnen houden met gezelschappen.