Popronde Presents

PoprondePresents

22 JAN 2021

HELP! A Beatles Tribute + The Mocks

ZA 03 DEC
Pop/Rock, Metal/Punk

Helaas! We hebben er veel aan gedaan om deze show te laten doorgaan. Maar met de aangescherpte regels wordt hij nu toch geannuleerd. Ticketkopers krijgen z.s.m. een e-mail van ons.

Popronde, het grootste reizende festival van Nederland ging dit najaar toch op tour. Onder het mom van de ‘Popronde Poppodium Pre-Party’ zou op 21 november een te gekke show in Hoofddorp staan. Gelukkig hebben een nieuwe datum gevonden en kan de ‘heavy’ party doorgaan onder de noemer Popronde Presents: Mountain Eye, Minor Citizen en The Peterlees.

Wat zou het leven zijn zonder ontdekkingen? Voor de Amsterdamse alternative metalband Mountain Eye draait alles om het verkennen van de uitersten van het leven, samen met hun fans. Dit doen ze via hun meer dan 250k keer gestreamde debuutalbum uit 2019, ‘Roads Uncharted’, en via hun liveshows, waarin die rauwe energie centraal staat die metal zo uniek maakt.

Minor Citizen. “Drie topmuzikanten met grote potentie”, aldus 3voor12 Noord-Holland. Een samensmelting van de sounds van Royal Blood en Death From Above. Met een vlijmscherp randje slingert deze driekoppige machine zijn catchy songs het publiek in. “Een bak energie en exploderende gitaren in de lijn van Foo Fighters en QOTSA” (The Daily Indie).

Na een daverende show in mijnwerkersdorp Peterlee (UK) smeden de mannen van Left in the Middle en Noctophyle het plan om een nieuwe band te beginnen: The Peterlees. The Peterlees is een vierkoppige punkrock formatie met een dikke vleug hardcore en energie. Bereid je voor op ongegeneerd bier drinken en vuisten in de lucht in.

Capaciteit. Wij verkopen tickets voor 2 of 1 persoon. De 1 persoons plaatsen zijn zeer beperkt. Houd er rekening mee dat wij bij placering per 1 of 2 personen placeren en geen rekening kunnen houden met gezelschappen.