Powerized, Kid Harlequin e.a

Powerized,KidHarlequine.a

27 SEP 2019

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL

Toe aan een flinke dosis adrenaline? Liefhebbers van giftige metal, duistere rock en stampende grooves zijn op 27 september aan het goede adres in Hoofddorp. Verwacht een show vol headbangende extravaganza met muzikale hoogstandjes in adembenemend mooie nummers; van uitgebreide, gepolijste symfonieën tot aan onomwonden rauwe songs.

Powerized is opgericht door vier muzikale allesbranders en vocalist Nick Holleman, nog bekend van powermetalband Vicous Rumors. Deze vijf Nederlandse muzikanten zijn bekend door hun lyrische teksten, intense vocals en overweldigende sound, gecombineerd met een aardig tandje storytelling. De shows van Powerized houden je van begin tot eind in hun greep.

Kid Harlequin komt uit de dampende rook van arbeidersstad Rotterdam. De snel in populariteit groeiende band gooit graag op een verfijnde manier de beuk erin. Verwacht duistere rock in combinatie met live elektronica, strakke gitaarriffs, melodieuze zang en vooral veel energie op het podium. Kid Harlequin bouwt hun muur van geluid met de steentjes van ondermeer Deftones, A Perfect Circle en natuurlijk Nine Inch Nails.

Twice the Same is aanstekelijke groovemetal met een vuig hardrockjasje. Deze jongens hebben een flinke reputatie opgebouwd met hun strakke, energieke in-your-face-shows. Debuutalbum ‘No Sleep Tonight’ uit 2016 kreeg lof van artiesten als Bumblefoot (ex-Guns ’n Roses) en Jan Akkerman. Ook op de nieuwe plaat ‘II’ hoor je een gebalanceerde mix tussen steenharde grooves en zoetzachte ballads geïnspireerd door 80’s bands als Van Halen en Extreme. Live kijk je vooral je ogen uit.

Timeschedule:
20:00 uur: Doors
20:30 uur: Twice The Same
21:30 uur: Kid Harlequin
22:30 uur: Powerized

Deur open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur