Prof Nomad speelt The Cure

ProfNomadspeeltTheCure

14 DEC 2018

Deep Club

ZA 23 JAN

Prof. Nomad keert terug met het fantastische eerbetoon aan The Cure met o.a. Bartel Bartels en Carol van Dyk (Bettie Serveert). De andere helft van het dubbelprogramma wordt gevuld door Mimile. Grote blikvangers van deze band zijn Emilie Blom (The Scene) en Rob de Weerd (Trockener Kecks). Een avond bomvol gelauwerde namen!

Prof. Nomad plays The Cure
Alle hits van The Cure komen deze avond voorbij tijdens dit heerlijke eerbetoon. Ze worden waardig gezongen door Carol van Dyk (Bettie serveert) als Robert Smith en live gespeeld door een speciaal samengestelde Prof Nomad band. Zing mee met klassiekers zoals Killing an Arab, Caterpillar, Boy’s Don’t Cry uit de schurende New Wave tijd en het latere poppy werk zoals Love Cats, Why Can’t I be you en Friday I’m in Love. Dit eerbetoon was daardoor al meerdere malen een hoogtepunt op festivals als de Zwarte Cross en Oerol.

Bezetting:
Zang: Carol van Dyk (Bettie Serveert)
Drum: Stephan van der Meijden (Independent)
Bas: Bartel Bartels (Prof. Nomad)
Gitaar: Peter Visser (Bettie Serveert)
Toetsen: Patrick van Herrikhuyzen (Van Dik Hout, Paul de Munnik, Sjako!)

Mimile
Emilie Blom is bekend als bassiste van The Scene waar zij samen met drummer Jeroen Booy de oerstrakke ritmesectie vormde. Nu is Emilie de leading lady van Mimile, de band die naast haar bestaat uit gitarist Rob de Weerd (o.a. Trockener Kecks), drummer Stephan van der Meijden (o.a. BJ Baartmans) en toetsenist PP Everts (o.a. Rudy Bennett’s New Motion). Antonie Broek, drummer van De Dijk en producer van het album, stelde zijn studio beschikbaar om het nieuwe werk op te nemen. Het cirkeltje van The Scene, De Dijk en Trockener Kecks, drie bands met een gedeeld verleden, was weer even rond.

Sindskort hebben we bij Duycker ‘Kidstickets’. Als je als ouder je kind (onder 16 jaar) wil laten kennis maken met je favoriete muziek kan dat bij tribute shows voor 3,50.
Dit is ook zo bij Professor Nomad. ‘Kidstickets’ gelden alleen i.c.m. met een geldig volwassen ticket.