Project Cover

ProjectCover

14 APR 2017

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

Een gezellige avond vol muziek, van en met lokale coverbands en singer/songwriters; dat is Project Cover! Deze editie is een speciale editie. Project Cover bestaat namelijk 5 jaar! Een jubileumeditie dus. Dit gaan we niet zomaar voorbij laten gaan natuurlijk.

De beste coverbands en singer/songwriters uit de regio komen weer langs om in de kleine zaal hun muzikale talent te laten zien. Bij elke editie komen er weer getalenteerde jongeren uit Haarlemmermeer e.o. om hun covermuziek aan een volle zaal ten gehore te brengen. De avond bevat een mix tussen verschillende muziekstijlen, rock, pop en andere meezing-klassiekers.

De artiesten van deze editie van Project Cover:

Alda Kristín Gunnarsdóttir
Anderhalf jaar geleden is ze begonnen met (akoestische) gitaarspelen. Na een tip van haar leraar is ze er bij gaan zingen en dit bleek een succes. Ze laat dit aan jullie horen tijdens project cover.

Jackie Knows
Jackie Knows is een rock band uit Amsterdam, alle leden van de band volgen een muziekopleiding. Ze hebben eerder meegedaan aan Project Cover en waren toen bezig met het opnemen van hun eerste single. Deze is ondertussen uit en heet ‘Touch’.

Makeshift
Vijf jaar geleden, tijdens de eerste Project Cover, waren Mylène (zang) en Bart (gitaar) al te vinden op het podium van Duycker. Makeshift werkt volgens een speciaal concept. Naast vaste bandleden Mylène en Bart stellen ze de band steeds opnieuw samen met muzikanten/vrienden die op dat moment beschikbaar zijn. Er zal deze Project cover dus een andere Makeshift voor jullie klaar staan dan vijf jaar geleden!

Jacky Dan
Op een avond als Project Cover hebben we meerdere Genres. Jacky Dan zal de zaal vullen met heerlijke Blues/Rock geluiden. Ze zijn ontstaan op het PACT college van Amsterdam en bestaan ondertussen alweer drie jaar.

Tess Barnhoorn
Hoge uithalen en popmuziek, dat is waar Tess Barnhoorn tijdens Project Cover voor gaat. Ze wordt daarbij begeleid door Alda die zelf tijdens Project Cover ook een optreden zal geven.

Ida en Afra
We hebben tijdens Project Cover twee talentvolle zusjes op het podium staan! Toen hun ouders wisten dat zij een tweede meisje verwachten zeiden zij al ‘Lois Lane krijgt conccurentie’! Ida en Afra speelden vroeger al op plastic instrumenten maar hebben deze tegenwoordig ingeruild voor echt gitaren.

Logo Here
Logo Here is niet zo van één genre. Ze brengen jullie verschillende genres maar doen dit wel op een akoestische manier. Ze zijn ooit ontstaan door een jamsessie en hebben onlangs een vierde lid aan de band toegevoegd. Ze timmeren hard aan de weg en zijn bezig met het ontwikkelen en uitbrengen van hun eerste album!

Stereo Breaker

De naam zegt het al, bij Stereo Breaker gaan de speakers het moeilijk krijgen! De krachtige band is vier maanden geleden ontstaan door de passie voor (rock)muziek die alle vier de bandleden delen. Samen gaan ze helemaal voor lawaai tijdens hun show!