Project Cover – Back to the 70’s

ProjectCoverBacktothe70’s

25 MRT 2022

Metal Dive-In

VR 09 DEC
Open Podium, Cover/Tribute

Project Cover goes back to the 70's! De jaren waarin vooral gedanst werd op disco met nummers als  ‘Disco Inferno’, ‘Night Fever’ en ‘Stayin’ Alive’. Naast disco kwam in het begin van de jaren 70 ook de glamrock op. Vooral de band Kiss is hier een goed voorbeeld van! Er zijn 6 acts die zich helemaal onderdompelen in de muziek van de jaren 70. 

Dorine, Annélène en Suzanne
Ze zijn drie vriendinnen, die elkaar hebben leren kennen op de middelbare school. Het begon daar eigenlijk al met schooloptredens. De dames konden meerstemmig met elkaar zingen en besloten dat voor te zetten.

JABB
Begonnen met vijf, daarna met vier en nu zijn ze met z’n drieën. Na een jaar of twee het podium niet te hebben gezien is JABB weer van de partij bij Project Cover met songs van Boys Like Girls en The Killers.

FORS

Eenmansband. Robuust, krachtig en rauw. Persoonlijke ervaring, vertaald naar eerlijke muziek over de rauwe dagelijkse werkelijkheid, in het Nederlands en het Engels. Verhalende nummers over vluchten, verlies, verdriet, hoop, geloof en liefde, de dingen die het leven maken tot wat het is: dat wat je gebeurt terwijl je droomt van wat kan zijn.

BeatMotivation

Beatmotivation bestaat sinds 2013 en onze voorkeur ligt bij covers van de jaren 70 maar we doen ook nummers uit de 80’s en 90’s. Onze muzikale voorkeuren zorgen voor leuke ideeën om de songs zo leuk en dansbaar mogelijk te maken. Onze passie voor muziek is onze drijfveer. Dit willen we graag met de mensen delen door op te treden en zorgen dat iedereen deze sfeer kan horen en ervan te genieten!

John Stevens
Hij is freelance muzikant en geeft zowel gitaar-als pianoles. Regelmatig treedt hij op met een singer-songwriter act of met zijn band Interstate 44 (bluesrock). Als singer-songwriter doet zijn muziek het goed bij kleinschalige optredens.

Promethium Corvus
Deze band bestaat nu ongeveer anderhalf jaar. Ze spelen voornamelijk rock, maar ook weleens andere stijlen maar hebben ook een paar eigen nummers. Eén daarvan is tijdens het schoolproject in de studio van pier-k opgenomen.

The Endless Floyd Sound
Deze band is ontstaan met als doel het iconische album Dark Side of the Moon zo goed mogelijk neer te zetten. Daarbij spelen de originele geluidseffecten een vooraanstaande rol. Inmiddels hebben ze meerdere optredens achter de rug. Verwacht Pink Floyd nummers.