Project Cover ” Christmas edition “

ProjectCoverChristmasedition

22 DEC 2017

De Grote Karaoke Show

ZA 18 JAN

Nog even aftellen dan vertrekt de kerstman van de Noordpool naar ons toe! Daarom is er in december een nieuwe Project Cover - The Christmas Edition!

Een gezellige avond vol muziek, van en met lokale coverbands en singer/songwriters; dat is Project Cover! De beste coverbands en singer/songwriters uit de regio komen weer langs om in de kleine zaal hun muzikale talent te laten zien. Deze editie zal helemaal in het teken staan van Kerst! De artiesten wordt gevraagd om rekening te houden met het thema dus verwacht een aantal lekkere kerstnummers! Ook de aankleding in Duycker zal helemaal aansluiten bij dit gezellige winter thema.

Ida en Afra

Ida en Afra zijn twee zussen die al jaren muziek maken. Het begon allemaal met plastic instrumenten, maar die werden gauw vervangen door echte instrumenten. Dankzij hun country/pop muziekstijl weten ze een nieuwe draai te geven aan bestaande kerstnummers van verschillende artiesten.

Sara

Sara is een talentvolle zangeres, die naast zingen ook zelf muziek schrijft. Ze won begin dit jaar, samen met pianiste Lot, de eerste prijs in de categorie Singer-Songwriters van HIT 2017. Sara covert ook graag bekende nummers en komt dan ook kerstnummers coveren tijdens Project Cover “The Christmas Edition”.

The Q

The Q bestaat uit vier jongens, die op dezelfde school zitten. Nadat de band was opgericht, maakten ze haastig een WhatsApp groep aan die ze ‘Q’ noemden. De naam (of beter gezegd letter) is blijven hangen en sindsdien treden ze op onder die naam. Ze kunnen alle drie overweg met muziekinstrumenten en twee van de drie leden zijn ook verantwoordelijk voor de zang.

Out of the Blue

Out of The Blue is echt ‘out of the blue’ ontstaan. Onder begeleiding van Paul Beugels, speelt de band voornamelijk funky blues. Ze zijn echter wel flexibel, aangezien ze zich laten leiden door een verlangen naar muziek die een reactie van de maatschappij uitlokt.

Saxolicious

Saxolicious bestaat uit een aantal  die aan elk nummer een unieke sound geven. Naast de saxofoon worden ook andere instrumenten bespeeld, maar het geluid van de saxofoon onderscheidt de band van andere bands. Verder is  Saxolicious zeer veelzijdig, aangezien ze van alle genres iets gezelligs weten te maken.

Jurre

Jurre van der Linden is een talentvolle singer-songwriter die pas 20 jaar is! Deze duizendpoot zingt zijn longen uit zijn lijf, terwijl hij zichzelf begeleidt met de gitaar en de piano. Jurre is een artiest die niet veel poespas nodig heeft om een spetterende show neer te zetten en dit gaat hij dan ook doen tijdens Project Cover “The Christmas Edition”.

Livingroom Saboteurs

Livingroom Saboteurs is een band die bestaat uit vijf muzikanten uit Hoofddorp, Haarlem en Heemstede. Niemand weet meer hoe de band is ontstaan, maar iedereen is zeker dat de band een blijvertje is!