Project Cover goes EUROVISION

ProjectCovergoesEUROVISION

17 SEP 2021

DOORZOMEREN: Proeverij Bier & Spijs

VR 19 AUG
Open Podium, Cover/Tribute

Wegens de langer aanhoudende maatregelen kiezen we ervoor dit event af te lassen. Hopelijk kunnen we op korte termijn weer met z'n allen samen zijn bij Project Cover. Ticketkopers ontvangen een e-mail!

Het is weer zo ver! We mogen weer! Na een jaar is Project Cover terug, met deze keer het thema “EUROVISION”. Dat betekent dat de beste coverbands en singer/songwriters uit de regio weer langs komen om in Duycker hun muzikale talent te laten zien

Na jaren hopen op de winst, won Duncan Laurence met zijn fenomenale ‘Arcade’ het Eurovisie Songfestival, waardoor de 25ste editie bij ons in Nederland plaatsvond. En wat hebben we met z’n allen genoten van de heerlijke en over de top optredens dit jaar.

Eurovision heeft grote en onvergetelijke hits gekend, zoals ABBA met ‘Waterloo’, Johnny Logan met ‘What’s Another Year’, Loren met ‘Euphoria’, Teach-In met ‘Dinge-Dong’ en natuurlijk onze eigen The Common Linnets met ‘Calm After the Storm’. Project Cover goes Eurovision belooft een feestelijke avond te worden waar de leukste Eurovisie hits voorbij zullen komen.

Wil je mee doen aan deze editie? Meld je dan aan door te mailen naar projectcover@hotmail.com.
Hopelijk tot 17 september!!