Project Cover | The Flower Power edition

ProjectCover|TheFlowerPoweredition

16 MRT 2018

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

Op vrijdag 16 maart staat Duycker vol geur en kleur tijdens Project Cover | The Flower Power edition. Een avond vol met 'peace & music'. Hou de website in de gaten voor de start van de kaartverkoop.

Een gezellige avond vol muziek, van en met lokale coverbands en singer/songwriters; dat is Project Cover! De beste coverbands en singer/songwriters uit de regio komen weer langs om in de kleine zaal hun muzikale talent te laten zien. Deze editie staat helemaal in het teken van Flower Power, vrede en muziek. We gaan terug naar de late jaren ’60 en de vroege jaren ’70. De jaren waarin het muziekfestival Woodstock met als motto ‘3 days of peace & music’ het hoogtepunt van het hippietijdperk werd. Het tijdperk waarin artiesten als Jimy Hendrix, The Beatles, Joe Cocker en Earth, Wind & Fire de harten van ontelbare mensen deed stralen.

Line up

Saxolicious

Saxolicious is een gezellige band met veelzijdige nummers. Ze zijn van alle markten thuis en de 4 saxofonisten geven een unieke draai aan ieder liedje.

Kliff & Kompanen

Kliff & Kompanen is ontstaan uit de bekende Haarlemmermeerse band NisPen en legt zich hoofdzakelijk toe op muziek uit de vijftiger, zestiger en zeventiger jaren van de vorige eeuw. Verwacht veel Cliff Richard, maar ook west-coast Americano.

Juicy

Juicy is een old school soul & funkband met covers van o.a. Earth Wind and Fire, Marvin Gaye en vele anderen. Hierbij worden uitstapjes naar de R&B, Acid Jazz niet geschuwd. Erger nog, wanneer het gewenst is kunnen er nog veel meer uitstapjes gemaakt worden.

Jabb

Jabb is een band bestaande uit 5 jonge gasten uit de Haarlemmermeer. Het enthousiasme en de passie waarmee deze band op het podium staat gaat nooit ongemerkt voorbij. In de afgelopen maanden hebben zij al meerdere grote prijzen binnengesleept, waaronder de 2e prijs van GIG Haarlemmermeer en het winnen van Schoolslag XL.

Jip & Daymian

Jip & Daymian zijn twee studenten van het Conservatorium van Haarlem(toetsen en zang). Begin dit jaar startten zij een akoestisch duo gestart en zijn vol enthousiasme aan de slag gegaan om een repertoire op te bouwen. Naast intieme nummers spelen wij ook meezingers en zwepen zij het publiek op met catchy ritmes en een gezonde dosis humor!

Ida & Lotte

Ida&Lotte treden nu al een jaartje samen op. De verschillende stijlen, stemmen en instrumenten blijkt een gouden combi. Het eigen geluid van dit duo deed al veel luisteraars het kippenvel op de armen staan.

Tess & Bram

Een duo waarbij je weg zwijmelt, zo kun je Tess & Bram wel omschrijven. Met hun zwoele cover van bekende ballad’s nemen ze je mee op een prachtige reis door de tijd.