Project cover XS

ProjectcoverXS

29 SEP 2016

Funk That

ZA 22 FEB

We kennen Project Cover al een tijdje natuurlijk, zowel in de normale als in de XXL vorm. Maar nu is er ook een XS editie van dit event waarbij de beste cover en tribute acts op het podium staan. Tijdens Project Cover XS verplaatsen we de beste, meest spraakmakende of rakende artiesten van de zaal naar het café waar zij nogmaals een optreden verzorgen.  

De line-up van deze editie:

Janne Timmer
Janne Timmer is een 17-jarige singer-songwriter uit Rijsenhout. 5 jaar geleden begon ze met liedjes schrijven en momenteel is ze bezig met het opnemen van haar eerste EP. Haar muziek is warm en jazzy, emotioneel en geladen, maar ook confronterend en diep. Tijdens Project Cover zal ze naast haar eigen werk ook muziek spelen die haar inspireert.

One Mess
One Mess is samengesteld door Maya, de zangeres van de band. Het is een nieuwe band die ervan houdt om muziek te maken en mensen te entertainen met veel plezier op het podium.

Fabienne & Alda
Deze act kent elkaar van Bootcamp, op die manier zijn ze in contact gekomen. Samen maken zij met veel plezier muziek, en dat zie je1

Jackie Knows
Jackie Knows is een rock band uit Amsterdam, alle leden van de band volgen een muziekopleiding. Op dit moment zijn ze hard bezig met het opnemen van onze eerste single.