Project Cover XXL goes UK

ProjectCoverXXLgoesUK

14 SEP 2018

Funk That

ZA 22 FEB

De beste coverbands en singer/songwriters uit de regio komen weer langs. In de grote zaal van Poppodium Duycker laten ze hun muzikale talent zien!

Normaal komt er bij Project Cover een tal aan muziekstijlen voorbij. Deze editie is dat anders! Project Cover XXL Goes UK in zowel de sfeer, de activiteiten, de aankleding en de covers die ten gehore worden gebracht door onze lokale toppers. The Beatles, de Big Ben, Adele & Buckingham Palace; alles komt voorbij!

En de namen zijn inmiddels bekend, we gaan op 14 september luisteren naar:

Vanishing Twins.
Dat zijn Ida en Afra, twee zussen die al jaren muziek maken. Als baby speelde ze al met plastic instrumenten, maar die werden gauw vervangen door echte instrumenten.

Q and Friends.
Dit begon met een groepsgesprek op Whatsapp. In de haast werd deze ‘Q’ genoemd. Sindsdien spelen ze covers onder deze naam! Oja, en deze keer met friends voor een extra twist.

Zooitje ongeregeld.
Een muziek duo. Beide muziekfreak en beide ongeregeld. Logisch om te besluiten dat samen muziek het enige is dat je kan doen!

Out Of The Blue.
 Een gitarist met ongekamd haar, een drummer met anger issues en een buikslidende zangeres. We zijn benieuwd hoe dat er live aan toe gaat!

Papi.
Dat is de band rondom zangeres Sara Visser. Deze band speelt een mix van pop, jazz en soulcovers. Nog maar het tweede optreden maar het belooft een spetterende te worden!

Nicky Groen.
Wat geen onbekende voor Duycker is. Het publiek luisterde muisstil naar haar prachtige stem. Zal ze tijdens Project Cover weer mensen stil krijgen met haar stem?

Jabb. Deze band, bestaande uit 4 jonge jongens van rond de 16, heeft een grote passie voor muziek. De mannen weten hoe ze het publiek moeten entertainen en schrijven momenteel aan hun eigen EP.