Project Cover XXL

ProjectCoverXXL

16 SEP 2016

Funk That

ZA 22 FEB

Op vrijdag 16 september organiseert Artquake een extra grote editie van Project Cover in Duycker. Naast de beste coverbands en singer/songwriters uit de regio komt Danny van Tiggele, gitarist van de band Mister and Mississippi, een megajam verzorgen.    

Na veel succesvolle avonden in de kleine zaal verhuist Project Cover opnieuw voor deze XXL editie naar de grote zaal van Duycker. Project Cover is een avond waar getalenteerde singer/songwriters uit de omgeving hun muziek ten gehore kunnen brengen in Duycker. Verscheidene lokale bandjes en singer/songwriters spelen hun muziek op verschillende podia in de zaal. Project Cover XXL wordt geopend met een megajam door alle deelenemers van de avond, verzorgt door Danny van Tiggele.

Danny van Tiggele
Danny is opgegroeid in Den Helder en tijdens het studeren aan de Herman Brood Academie verhuisde hij naar Utrecht. In 2013 studeerde hij af met als hoofdvak; gitaar. Danny is vooral actief in de band Mister and Mississippi, waar hij veel mee tourt in binnen en buitenland. Ook heeft de band een Edison, twee 3FM Awards en twee eigen platen op zak.

J&R
Judith en Rene spelen normaal samen in de rockband Butt-Ugly Noodle en zijn in het dagelijks leven ook een stel. Voor project cover zullen ze dan ook een aantal rustige rocknummers spelen.

Don’t Go Quiet
Don’t go quiet is ontstaan als schoolband van het HvC onder begeleiding van muziekdocent Selma van den Brink. Eerst traden ze alleen op tijdens speciale gelegenheden op school, maar sinds een tijdje treden ze steeds vaker op bij andere evenementen. En op deze avond komen zij de zaal van Duycker platspelen.

Meant 2 B
Iris en Larissa vormen samen Meant2B. Zij ontmoeten elkaar 6 jaar geleden op een theateropleiding, waar zij erachter kwamen dat zij een enorme passie voor muziek en theater delen.

Jackie Knows
Een rockband afkomstig uit Amsterdam, alle leden volgen een muziekopleiding. Op dit moment zijn zij druk bezig met het opnemen van hun eerste singel en timmeren zij muzikaal gezien goed aan de weg.

Fabienne & Alda
Zij kennen elkaar van de Artquake Bootcamp, waar zij een muzikale klik ontdekten. Nu spelen zij samen met veel plezier en dat is te zien op het podium!

One Mess
One Mess is opgericht door Maya, de zangeres van de band. Ze zijn een beginnende band die ervan houdt om muziek te maken en mensen met veel podiumplezier te entertainen.

Janne Timmer
Janne Timmer is een 17-jarige singer-songwriter uit Rijsenhout. 5 jaar geleden begon ze met liedjes schrijven en was tot vorige zomer de frontvrouw van de band “The Road”. Momenteel is ze bezig met het opnemen van haar eerste EP.

Mega Jam