Project Cover

ProjectCover

19 MRT 2016

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL

Een gezellige avond vol muziek, van en met lokale coverbands en singer/songwriters; dat is Project Cover!

De beste coverbands en singer/songwriters uit de regio komen weer langs om in de kleine zaal hun muzikale talent te laten zien. Bij elke editie komen er weer getalenteerde jongeren uit Haarlemmermeer e.o. om hun covermuziek aan een volle zaal ten gehore te brengen. De avond bevat een mix tussen verschillende muziekstijlen, rock, pop en andere meezing-klassiekers.

De volgende artiesten komen gedurende de avond optreden:
About Neverland
Casper & Paulien
Downstairs
Guus, Jesse, Daymian, Jona, Michiel & Marc
Jimmy Knows
Meant2B
Sam Venloo
Saxolicious

Jennifer en Sira
De band bestaat uit het duo Jennifer en Sira. De twee zitten al 3 jaar samen in de theaterklas op hun school. Tijdens deze periode begonnen ze met muziek maken en sinds dien geven ze af en toe optredens. Het duo speelt voornamelijk popmuziek van deze tijd.

Casper & Paulien
Casper speelt en zingt al een aantal jaar in een band. Paulien houdt ervan om te zingen en te spelen op haar gitaar. Samen heeft het duo een passie voor (pop)muziek maken en optreden. Dit was de aanleiding voor hen om de stap te nemen en samen op het podium te gaan staan.

Downstairs
Downstairs is een rockband afkomstig uit Hillegom. De band is ontstaan in het jongerencentrum Solution naar aanleiding van een project om een rockband te stichten. Dit is goed gelukt, want Downstairs speelt met veel plezier goede rockmuziek.

Guus, Jesse, Daymian, Jona, Michiel & Marc (Jacky Dan)
Guus, Jesse, Daymian, Jona, Michiel en Mark is een zestal jongemannen uit Amsterdam. Het muzikale koppel met de naam Jacky Dan wil elk optreden weer de rauwheid van blues, rock en sixties ontdekken en een spetterende show neerzetten.

Jimmy Knows
Hoofddorper Jimmy is gitarist in hart en nieren. Onlangs  bracht hij zijn eerste single ‘Touch’ uit. Hij speelt gitaar vanaf zijn 12e jaar en is al snel begonnen met het schrijven van eigen nummers en het ontwikkelen van een eigen smaak en stijl. De gitarist heeft o.a. ook gespeeld met ‘Ron Bumplefoot’ van het huidige ‘Guns ‘N’ Roses’.

Meant2B
Meant2B is een duo bestaande uit Iris en Larissa. De twee muzikanten hebben elkaar 5 jaar geleden ontmoet op een theateropleiding en kwamen er daar achter dat ze een enorme passie voor muziek en theater delen. Op dit moment volgen de leden van Meant2B samen de vooropleiding muziektheater op het conservatorium in Rotterdam, waar zij naar hun droom blijven toewerken.

Sam Venloo
Sam Venloo is de jongste deelnemer van Project Cover, maar dit weerhoudt hem er niet van de sterren van de hemel te spelen. Sam begon op 8-jarige leeftijd met gitaarspelen en hij heeft nu les in Pier K en hij zit in een bandje.

Saxolicious
Uit de eerdere band K-Jam, is Saxolicious ontstaan. Door allerlei vernieuwing aan leden en repertoire, vond de band het hoog tijd voor een nieuw begin. Saxolicious speelt voornamelijk swingende covers van pop-en funkmuziek en zij geven hier graag hun eigen muzikale twist aan.

Inschrijven voor deze editie van Project Cover is niet meer mogelijk. Wil jij je alvast inschrijven voor de volgende editie van Project Cover op 11 juni?Mail dan naar: projectcover@hotmail.com en wie weet sta jij binnenkort op het podium!