Pubquiz

Pubquiz

11 NOV 2016

Funk That

ZA 22 FEB
duyckercafé

Word jij altijd uitgemaakt voor betweter? Worden je vrienden moe van al die feitjes die jij op kan dreunen? Weet jij meer van muziek dan de gemiddelde radio DJ? Of vind jij het gewoon leuk om mee te doen aan een quiz? Kom dan naar de pubquiz in het Duyckercafé!

De algemene kennis wordt op de proef gesteld tijdens de pubquiz. Groepen van twee tot zes deelnemers nemen het tegen elkaar op en laten zien dat zij de meeste kennis in huis hebben. De vragen zijn onderverdeeld in verschillende rondes, o.a. een kennisronde, actuele ronde en ook een muziekronde ontbreken niet deze avond. De groep die de meeste punten weet te behalen in de verschillende rondes gaat deze avond naar huis met een leuke prijzenpot!

Aanmelding is niet meer mogelijk omdat de Pubquiz vol zit!

Mart en Peter van MeerRadio & MeerTelevisie presenteren de avond weer!

Het winnende team wint een escape room experience, deze prijs is beschikbaar gesteld door Escape World in Hoofddorp!

Diner
Het is deze avond mogelijk om in Duyckercafé te dineren, dit diner wordt geserveerd door De Smaeck. Wellicht ken je hen al, zij runnen o.a. restaurant ’t Fort in Vijfhuizen. Er is keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten of je kunt kiezen voor een menu. Hieronder vindt je het menu voor deze avond. We raden je aan om van tevoren te reserveren, dit omdat we een beperkt aantal plekken hebben. Reserveren is mogelijk door te mailen naar robbert-jan@duycker.nl , graag in de mail vermelden voor hoeveel personen de reservering is, voor hoe laat en een telefoonnummer van de contactpersoon.

menu-gare-du-nord