Re-Boot Creates - Workshop
gratis
Re-Boot Creates – Workshop

Re-BootCreatesWorkshop

ZO 13 JUN
gratis
Opkomende bands in de Nederlandse muziekscene: Fokko, Veenstra en de Wentelneefjes

Fokko, Veenstra en de Wentelneefjes

DO 17 JUN
Workshop/Masterclass, Open Podium

Op zondag 13 juni om 12:30 uur organiseert poppodium Duycker een gratis startworkshop voor jongeren die willen meedoen aan Re-Boot Creates. Aanmelding voor deze workshop kan nog tot 9 juni

Elke zomer keert Re-Boot Creates, een creatieve en internationale maakplaats, terug naar Het Cultuurgebouw. In een hele korte tijd werken deelnemers intensief samen aan een eigen filmtheatervoorstelling. Ze worden begeleid door professionals op het gebied van muziek, dans, film en regie. De jongeren volgen workshops, gaan online de samenwerking aan met jongeren en professionals uit Atlanta (USA) en werken op deze manier toe naar een internationale online première.

Hoe pakken we dat aan

Onder begeleiding van professionals, en geheel volgens de dan geldende maatregelen, werken jongeren uit Haarlemmermeer en Atlanta (USA)* twaalf dagen intensief samen. De ochtenden worden ingezet om eigen scenes te ontwikkelen, uit te werken en te filmen. De middagen staan in het teken van de internationale uitwisseling. Waarin de deelnemers via livestreams samen workshops volgen, overleg hebben en presentaties delen. Door ze in kleine ‘break out rooms’ aan elkaar te koppelen ontstaan er grensoverschrijdende scenes. Het thema wordt bedacht door de deelnemers zelf, de invalshoeken worden samen met de professionele coaches bedacht. Op deze manier ontstaat er een artistiek hoogwaardig eindresultaat.

Meedoen?
Fijn dat je enthousiast bent geworden! Meld je via bootcamp@duycker.nl aan voor de kennismakingsworkshop. Als je na deze workshop nog steeds enthousiast bent kun je je daarna aanmelden voor Re-Boot Creates.

Feiten op een rij

Kennismakingsworkshop: zondag 13 juni  – 12:30 tot 14:30 uur
Leeftijd deelnemers: tussen 12 en 18 jaar
Maatregelen: we houden de wijzigingen nauwlettend in de gaten en passen het programma waar nodig is aan de dan geldende maatregelen.

*Re-Boot Creates is een samenwerking tussen Duycker (Het Cultuurgebouw en theatergezelschap 7 Stages uit Atlanta (USA)