Richie Ramone

RichieRamone

18 FEB 2016

Frisse Duyck

VR 28 FEB

Levende legende Richie Ramone komt voor een knallend optreden naar Hoofddorp! Richie Ramone staat te boek als de snelste, krachtigste drummer die de Ramones ooit hebben gehad. De beste man speelde meer dan 500 shows met de Ramones en schreef mee aan succesvolle Ramones-songs als ‘’Somebody Put Something in My Drink’’ en ‘’(You) Can’t Say Anything Nice’’.

Richie Ramone was van 1983 tot en met 1987 lid van de Ramones en besloot toen voor een lange tijd afscheid te nemen van de sex, drugs & rock ’n roll. In 2013 verbrak hij de radiostilte en bracht hij een solo album ‘’Entitled’’ uit. Het album bestaat uit nieuwe songs, geschreven door Richie zelf, en herschreven Ramones songs. Billboard omarmde het album en beschrijft het als een album dat zowel metal als rock fans bereikt. Verwacht een knallend, ruig en vooral energiek optreden waarbij Richie zowel drumt als de rol van frontman op zich neemt. Hey ho, let’s go! 

Support: Lester Greenowski

Lester Greenowski is een Italiaanse rock-’n-rollartiest in hart en nieren. Hij groeide op achter de piano en het drumstel en vond zijn roeping in rock en roll in verschillende lokale bands. Tegenwoordig heeft hij als zanger al meer dan 600 concerten op zijn naam staan en treedt hij overal ter wereld op. Lester staat bekend om zijn unieke geluid door een botsing tussen nyc punk rock en 70s hard rock en zijn sterke gevoeligheid voor melodie.

Lester Greenowski: 20:30 | Richie Ramone: 21:30