Robin Borneman en All Shall Be Well
Tickets
Robin Borneman en All Shall Be Well

RobinBornemanenAllShallBeWell

ZA 06 MRT

Leif de Leeuw Band

DO 11 MRT
Nirvana Tribute speelt het intieme legendarische Nirvana unplugged concert

Nirvana Tribute

VR 05 MRT
Folk/Americana

Een echte folk avond met twee Nederlandse namen! De avond belooft een mooie mix van roots, blues, folk en filmmuziek uit Nederland. Robin Borneman komt van oorsprong uit Oss, in Nederland werd hij afgelopen zomer bekender. In Amerika wordt hij gezien als wereldster.

Robin Borneman is in Amerika beroemd als frontman van het symfonische rockorkest Trans Siberian Orchestra. Hij jaarlijks zo’n zestig concerten in arena’s voor vijftienduizend fans. Maar deze Brabantse singer-songwriter is net zo overtuigend in zijn soloshows.

Zijn mix van roots, blues en folk is prachtig verweven in zijn nieuwste album ‘Folklore III: The Cradle Tree. Het laatste album van zijn onlangs voltooide drieluik ‘Folklore’. Dit folk-/roots-project is er één met veel symboliek. De poëtische trilogie vertelt het verhaal van een reiziger zonder naam, een vagebond die op zoek is naar zijn identiteit. Daar waar deel I vooral avontuurlijk en experimenteel is en deel II bovenal duister en zwaar, is ‘Folklore III’ liefdevoller en universeler. De teksten zijn persoonlijker en gaan over bezinning, realisatie, liefde en wijsheid.

All Shall Be Well speelt instrumentale, filmische muziek. Ze bouwen aan thema’s, spelen met melodieën en zoeken naar onverwachte harmonieën. Hun muziek is associatief; ze spreken zelf liever van verhalen dan van liedjes. Na platen als ROODBLAUW (2011), BLAUWGEEL (2014), GEELZWART (2016) is de band klaar om hun derde volledige album, ZWARTGROEN, uit te brengen in februari 2020. Bij live-optredens maken ze gebruik van beeldprojecties, waarmee ze een diepere laag toevoegen aan hun verhalen.

Let op: kaarten zijn online alleen te koop via Ticketmaster.nl. De servicekosten kunnen verschillen per verkoopkanaal.