Robin Borneman en All Shall Be Well

RobinBornemanenAllShallBeWell

18 APR 2020

HELP! A Beatles Tribute + The Mocks

ZA 03 DEC
Folk/Americana

Deze show wordt verplaatst naar 6 maart 2021. Tickets blijven geldig voor deze datum. Duycker vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich mee brengt. Wij informeren alle kaartkopers uiteindelijk per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege de omvang van de maatregelen, verzoeken wij je vriendelijk onze berichtgeving af te wachten en om overbelasting te voorkomen geen (telefonisch) contact met ons op te nemen.

Een prachtige folk avond met twee Nederlandse namen! De wereldberoemde Robin Borneman uit Oss en All Shall Be Well uit Haarlem.

Robin Borneman is wereldberoemd als frontman van het symfonische rockorkest Trans Siberian Orchestra. Hij jaarlijks zo’n zestig concerten in arena’s voor vijftienduizend fans. Maar deze Brabantse singer-songwriter is net zo overtuigend in zijn soloshows.

Zijn mix van roots, blues en folk is prachtig verweven in zijn nieuwste album ‘Folklore III: The Cradle Tree. Het laatste album van zijn onlangs voltooide drieluik ‘Folklore’. Dit folk-/roots-project is er één met veel symboliek. De poëtische trilogie vertelt het verhaal van een reiziger zonder naam, een vagebond die op zoek is naar zijn identiteit. Daar waar deel I vooral avontuurlijk en experimenteel is en deel II bovenal duister en zwaar, is ‘Folklore III’ liefdevoller en universeler. De teksten zijn persoonlijker en gaan over bezinning, realisatie, liefde en wijsheid.

All Shall Be Well speelt instrumentale, filmische muziek. Ze bouwen aan thema’s, spelen met melodieën en zoeken naar onverwachte harmonieën. Hun muziek is associatief; ze spreken zelf liever van verhalen dan van liedjes. Na platen als ROODBLAUW (2011), BLAUWGEEL (2014), GEELZWART (2016) is de band klaar om hun derde volledige album, ZWARTGROEN, uit te brengen in februari 2020. Bij live-optredens maken ze gebruik van beeldprojecties, waarmee ze een diepere laag toevoegen aan hun verhalen.