Rock ’n Roll Night

Rock’nRollNight

31 MRT 2016

Funk That

ZA 22 FEB
duyckercafé

Hoera, een vijfde donderdag in de maand maart! Dit betekent een extra avond gevuld met muziek in het Duyckercafé! Speciaal voor donderdag 31 maart hebben wij een rock ’n roll night in het café. Er komen twee veelbelovende bands spelen, dus kom gezellig langs.

Blind Roofers
The Blind Roofers mixen invloeden uit americana, rock en folk. De unieke, pakkende stem van de frontman samen met de energieke en enthousiaste performances, hebben ervoor gezorgd dat deze band gekroond werd tot de winnaar van de Groningse Talent Award 2014. Na het spelen op festivals als Noorderzon, Eurosonic, Winterwelvaart en Oerol, is de band klaar voor de volgende stap. Met de debuut-EP Lost in Wander op zak en laaiend enthousiast publiek, vervolgen The Blind Roofers hun opmars naar de top.

William and the Fox
William and the Fox zijn bekenden van het Duyckercafé. Zij speelden eerder al in het naprogramma van niemand minder dan Richie Ramone (een echte Ramone). Voor de band smaakte dat naar meer en daarom zijn zij er op 31 maart weer bij! William and the Fox spelen voornamelijk covers uit de jaren 50’s en 60’s. Bij deze covers moet je denken aan Elvis Presley, The Beatles en Carl Perkins.