Rock out with ur Socks out
Tickets
Rock out with ur Socks out"

RockoutwithurSocksout

VR 22 JUN

Lady Lines

ZA 23 JUN

Café Akoestiek

DO 21 JUN

Het warme weer komt eraan! Dat betekent dat het tijd wordt om een gezellig avondje te komen rocken op je slippers met je opblaasbeest onder je arm. We hebben aan alle soorten rockers gedacht, dus of je nou van alternatieve, punk of gewoon lekker pop-rock houdt, het is er allemaal! Trek die warme schoenen uit, vouw je waaier open, trek je Hawaii shirt aan and come “Rock out with ur socks out”

Inside Electron

“Inside Electron is een energieke band uit Den Haag, bestaande uit vier gasten die van ieder optreden een bijzondere rockshow proberen te maken. De formatie straalt in hun eigen werk gebaseerd op inspiratiebronnen als U2, Editors, Pearl Jam en Nothing But Thieves. Met strakke ritmes, innoverende gitaren en een zanger die het publiek altijd mee krijgt in zijn enthousiasme voor de muziek, speelt Inside Electron iedere zaal plat.”

The Positives

Jong, fris, en onbezonnen. Rock-outfit The Positives uit Amsterdam ontstond in 2017. Het trio sprong begin 2018 op het podium met hun debuut EP ‘Battleships’. Na talloze optredens zijn ze aan het schrijven en opnemen voor tweede EP. Ze staan vooral bekend om hun energieke live-show met een sound dat kan worden omschreven als een combinatie van poppunk en indierock.

Sealow

Na het uitbrengen van debuut EP “Balancing In Both Worlds” in december 2016 ging het snel voor Tilburgse rockband Sealow. Vijfentwintig shows in binnen- en buitenland met als hoogtepunt support shows in zalen als Melkweg, Effenaar en Kavka (BE) en een tour naar Spanje. Dit jaar komen ze gedrevener dan ooit met twee nieuwe singles. Deze singles zijn het begin van een nieuwe fase voor de band en laat in alles blijken dat Sealow grootse plannen heeft.

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.