Rock out with ur Socks out + De Huismeesters

RockoutwithurSocksout+DeHuismeesters

22 JUN 2018

Funk That

ZA 22 FEB

Het warme weer komt eraan! Dat betekent dat het tijd wordt om een gezellig avondje te komen rocken op je slippers met je opblaasbeest onder je arm. We hebben aan alle soorten rockers gedacht, dus of je nou van alternatieve, punk of gewoon lekker pop-rock houdt, het is er allemaal! Trek die warme schoenen uit, vouw je waaier open, trek je Hawaii shirt aan and come “Rock out with ur socks out”

Inside Electron

Inside Electron is een energieke band uit Den Haag, bestaande uit vier gasten die van ieder optreden een bijzondere rockshow proberen te maken. De formatie straalt in hun eigen werk, gebaseerd op inspiratiebronnen als U2, Editors, Pearl Jam en Nothing But Thieves. Met strakke ritmes, innoverende gitaren en een zanger die het publiek altijd mee krijgt in zijn enthousiasme voor de muziek, speelt Inside Electron iedere zaal plat.

The Positives

Jong, fris, en onbezonnen. Rock-outfit The Positives uit Amsterdam ontstond in 2017. Het trio sprong begin 2018 op het podium met hun debuut EP ‘Battleships’. Na talloze optredens zijn ze bezig met een tweede EP. Ze staan vooral bekend om hun energieke live-shows, met een sound dat kan worden omschreven als een combinatie van poppunk en indierock.

Sealow

Na het uitbrengen van de debuut EP “Balancing In Both Worlds” in december 2016, ging het snel voor de Tilburgse rockband Sealow. Vijfentwintig shows in binnen- en buitenland met als hoogtepunt support shows in zalen als Melkweg, Effenaar en Kavka (BE) en een tour naar Spanje. Dit jaar komen ze gedrevener dan ooit met twee nieuwe singles. Deze singles zijn het begin van een nieuwe fase voor de band en laat in alles blijken dat Sealow grootse plannen heeft.

De Huismeesters sluiten deze avond af en jullie weten wat dit betekent: GEKKENhuis! Overal verklede mensen, opblaasbeesten, confetti, limbo dansers, weggeefacties en wie weet wat nog meer! De meesters pompen aan de lopende band rock, drum ’n bass, Lowlands klassiekers, foute hits, metal, dubstep/trap en nog veel meer door de speakers om jou te voorzien van een avond in Duycker die je nooit zal vergeten. Dus maak je op voor een knotsgekke avond; bananenpak aan en gaan!

Dresscode: Doe iets geks aan of neem iets geks mee! (Tips: hoed, pruik, nep snor, opblaas beest, bananen pak of die foute Hawaii blouse die je nog in de kast hebt hangen)