Rollerdisco

Rollerdisco

06 OKT 2018

Deep Club

ZA 23 JAN

Kom tijdens de Rollerdisco lekker dansen op je rollerskates, op funky old- en newschool beats van een professionele plaatjesdraaier!

Na het succes van de eerdere edities organiseren Poppodium Duycker en De Meerse op zaterdag 6 oktober opnieuw een rollerdisco in de kleine zaal van De Meerse. Rollend dansen op een prachtige houten vloer, die doet denken aan de echte roller rinks in Amerika!

Rollerskates huur

Rollerskates huren voor de Rollerdisco is mogelijk en kost €7,50. Vooraf reserveren is nodig om te zorgen dat we de juiste maat voor je hebben. Op de avond zelf zijn nog een beperkt aantal rollerskates te huur maar op=op. Om rolschaatsen te reserveren kun je een mail sturen naar lotte@duycker.nl  met jouw maat daarbij vermeld. Je krijgt dan een losse link voor het betalen voor de huur. Dit is dus los van de ticketverkoop van het evenement zelf. Reserveren kan tot en met de woensdag voor het evenement.

Je mag uiteraard ook naar binnen op je eigen rolschaatsen!

Workshop

Dezelfde avond wordt er een workshop gegeven door ervaren rollerexperts! De workshop start om 19:30 uur. Voor deze workshop hoef je je niet aan te melden!

Leeftijd

Om te zorgen dat iedereen lekker los kan gaan en zijn beste moves kan laten zien op zijn rollerskates, is dit event voor 16 jaar en ouder. Lekker samen rollen met je kids? Dat kan! Ga dan gezellig in de middag naar Alles wat rolt. Daar mag je met alles wat rolt naar binnen!

Let op! Rollen is op eigen risico.

Keep The Fire Burning

Ben je na het rollen in de Rollerdisco nóg niet uitgedanst? Dan hebben we een leuk cadeautje voor je! Met je toegangsbewijs van de Rollerdisco in De Meerse, mag je,  vanaf 22:30 uur, gratis naar het event Keep The Fire Burning.