Rollerdisco

Rollerdisco

08 DEC 2018

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

Kom tijdens de Rollerdisco lekker dansen op je rollerskates, op funky old- en newschool beats van een professionele plaatjesdraaier!

Na het succes van de eerdere edities organiseren Poppodium Duycker en De Meerse op zaterdag 8 december opnieuw een echte rollerdisco in de kleine zaal van De Meerse. Rollend dansen op een prachtige houten vloer, die doet denken aan de echte roller rinks in Amerika!

Rollerskates huur

Rollerskates huren voor de Rollerdisco is mogelijk en kost €7,50. Vooraf reserveren is nodig om te zorgen dat we de juiste maat voor je hebben. Op de avond zelf zijn nog een beperkt aantal rollerskates te huur maar op=op. Om rolschaatsen te reserveren kun je een mail sturen naar lotte@duycker.nl  met jouw maat daarbij vermeld. Je krijgt dan een link voor het betalen voor de huur. Dit is dus los van de ticketverkoop van het evenement zelf. Reserveren kan tot en met de woensdag voor het evenement.

Je mag uiteraard ook naar binnen op je eigen rolschaatsen!

Leeftijd

Om te zorgen dat iedereen lekker los kan gaan en zijn beste moves kan laten zien op zijn rollerskates, is dit event voor 16 jaar en ouder. Lekker samen rollen met je kids? Dat kan! Ga dan gezellig in de middag naar Alles wat rolt. Daar mag je met alles wat rolt naar binnen!

Let op! Rollen is op eigen risico.

 

De volgende edities:

Zaterdag 09 februari -> Rollerdisco
Zaterdag 11 mei -> Rollerdisco