Rollerdisco (exclusief rolschaatsen)

Rollerdisco(exclusiefrolschaatsen)

03 DEC 2016

Uitvoering Senioren Rockkoor

DO 30 JAN

Een avond lekker dansen op rollerskates. Rolschaatsen aan en swingen maar op funky old- en newschool beats van een professionele plaatjesdraaier. Na het succes van de eerdere edities organiseren Duycker en De Meerse op zaterdag 3 december opnieuw een echte Rollerdisco in de kleine zaal van De Meerse, met een prachtige houten vloer die doet denken aan de echte roller rinks in Amerika!

Het reserveren van rolschaatsen is mogelijk tot woensdag 30 november. 

Een avond lekker dansen op rollerskates tijdens de Rollerdisco. Rolschaatsen aan en swingen maar op funky oldschool en new school beats die een professionele plaatjesdraaier aan de lopende band voorbij laat komen. Rolschaatsen huren is mogelijk en kost €7,50, vooraf de juiste maat reserveren wordt aangeraden. Stuur hiervoor een mail naar lotte@duycker.nl met jouw maat. Op de avond zelf kun je ook rolschaatsen huren, alleen is het dan niet zeker of jouw maat nog aanwezig is.

Bang om te vallen? Nieuwe skills leren? De rollerdisco start met een gratis workshop die gegeven wordt door een professionele rollerskater. De workshop start om 19:30 uur en duurt tot 20:00 uur. De workshop wordt deze avond gegeven door Leonie Hoebe. Leonie maakt deel uit van het skatedance gezelschap The Rolling Amazons. Ze heeft een achter- grond in show- en jazzdance, later aangevuld met modern, hiphop, Flamenco, tap en tango. Ze won het Amsterdams Studenten Festival, is veelgevraagd skater voor shows en televisieprogramma’s en danste mee in de New York Dance Parade.

Broky B

Deze man weet als fan van hiphop, soul en funk hoe hij een funky feestje neer kan zetten! Op zijn 17e begon hij al met draaien en het duurde niet lang voordat hij succes boekte. Hij mixt en scratcht en windt zo de zaal om zijn vinger.

Groovemaster Johnson

De naam Groovemaster Johnson is altijd een synoniem geweest voor soulful, bumpy dancemuziek. Oorspronkelijk komt deze DJ uit de UK, maar sinds zijn jonge jaren woont hij al in Nederland. Hij had een eigen avond in de legendarische RoXy in Amsterdam, draaide met verschillende grootheden, speelde festivals en andere feesten plat. Hij focust zich momenteel meer op zijn persoonlijke leven, maar is zeker niet bang om soms nog een lekker setje te draaien. Wij zijn blij dat de Rollerdisco hier één van is!

Diner

Het is mogelijk om voorafgaand aan de Rollerdisco te dineren in Duyckercafé, vanaf 18:00 uur! Dit diner wordt geserveerd door De Smaeck. Wellicht ken je hen al, zij runnen o.a. restaurant ’t Fort in Vijfhuizen. Er is keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten of je kunt kiezen voor een menu. Hieronder vindt je het menu voor deze avond. We raden je aan om van tevoren te reserveren, dit omdat we een beperkt aantal plekken hebben. Reserveren is mogelijk door te mailen naar reserveringen@duycker.nl , graag in de mail vermelden voor hoeveel personen de reservering is, voor hoe laat en een telefoonnummer van de contactpersoon.