Rollerdisco (exclusief rolschaatsen)

Rollerdisco(exclusiefrolschaatsen)

10 FEB 2017

Frisse Duyck

VR 28 FEB

Een avond lekker dansen op rollerskates. Rolschaatsen aan en swingen maar op funky old- en newschool beats van een professionele plaatjesdraaier. Na het succes van de eerdere edities organiseren Duycker en De Meerse op vrijdag 10 februari opnieuw een echte Rollerdisco in de kleine zaal van De Meerse, met een prachtige houten vloer die doet denken aan de echte roller rinks in Amerika!

Rolschaatsen huren voor de Rollerdisco is mogelijk en kost €7,50, vooraf de juiste maat reserveren wordt aangeraden. Stuur hiervoor een mail naar lotte@duycker.nl met jouw maat. Op de avond zelf kun je ook rolschaatsen huren, alleen is het dan niet zeker of jouw maat nog aanwezig is.

Bang om te vallen? Nieuwe skills leren? De Rollerdisco start met een gratis workshop die gegeven wordt door een professionele rollerskater. De workshop start om 19:30 uur en duurt tot 20:00 uur.

Groovemaster Johnson

De naam Groovemaster Johnson is altijd een synoniem geweest voor soulful, bumpy dancemuziek. Oorspronkelijk komt deze DJ uit de UK, maar sinds zijn jonge jaren woont hij al in Nederland. Hij had een eigen avond in de legendarische RoXy in Amsterdam, draaide met verschillende grootheden, speelde festivals en andere feesten plat. Hij focust zich momenteel meer op zijn persoonlijke leven, maar is zeker niet bang om soms nog een lekker setje te draaien. Wij zijn blij dat de Rollerdisco hier één van is!

Brian Bfunk

Naast nonstop rhythm roller skater sinds begin jaren`80, is Brian sinds 1997 zowel voor als achter de schermen actief betrokken bij roller skate evenementen in binnen –en buitenland. Door zijn lange en intensieve skate ervaring heeft hij een enorm muzikaal archief  opgebouwd in diverse genres, die naadloos in elkaar gedraaid worden.  In zijn eigen woorden vertelt hij: “ In de meeste moderne muziekstijlen zit wel iets funky; ik probeer altijd de pareltjes eruit te pakken met die karakteristieke roller groove”.  Naast zijn brede fundament  van vooral favoriete B-kant funkclassics, een kleurig laagje reggae, een paar schepjes RnB en nog wat smeuiige smaakmakers, heeft hij zich – in navolging van de ontwikkelingen in de Amerikaanse roller skate scene-  de laatste jaren gefocussed op (Soulful) House.
Zijn sets zijn altijd spontaan en energiek, precies zoals hij zich voelt als  rhythm skater .